Jau šį sekmadienį, nuo 10 iki 16 valandos Marijampolės kultūros centre vyksiančioje mugėje lankytojų lauks žinomi šalies dizaineriai, kūrėjai ir menininkai, kurie pristatys vasariškas šiltojo sezono drabužių ir aksesuarų kolekcijas tiek suaugusiems, tiek vaikams. Marijampolietės liks ypač patenkintos mugės asortimentu, nes čia jos atras ne tik stilingų rūbų įvairioms progoms, kuriuos siūlys tokie prekiniai ženklai kaip „Rudnė“, „BURPT“ , „Enli 5“ ir kiti, bet ir galės įsigyti kokybiškų, išskirtinio dizaino maudymosi kostiumėlių iš naujausios žinomo prekės ženklo „Ms. Mermaid¨ paplūdimio drabužių kolekcijos. Ieškančioms originalios rankinės ar kuprinės ją pasiūlys „Daiva ART“ prekės ženklas, o vasariškais aksesuarais puoštis kvies „Mari armlet“ bei kiti kūrėjai.

Išskirtinių skonių ieškotojai taip pat nenusivils, nes čia jų lauks platus maisto produktų asortimentas. Mugės smaližiai galės mėgautis gausia konditerinių gaminių įvairove: šviežiais saldėsiais, kokybiška chalva, autentiškais naminiais šakočiais, o norintys savo mitybos racioną papildyti sveikais gaminiais galės įsigyti ir ekologiškų produktų.

Jau gegužės 26 dieną, 10-16 valandomis, Marijampolės kultūros centre vyksianti pirmoji mugė „Šopturgis¨ pakvies tikrus stiliaus, mados, grožio ir skonių mylėtojus pasiruošti vasarai. Apsilankykite, susitikite su žinomiausiais šalies kūrėjais, pasikraukite teigiamos energijos ir pradžiuginkite save bei kitus pilnais maišais mugėje įsigytų gėrybių.