Šventėme viename Kauno viešbutyje, ant terasos, nuo kurios matyti nuostabi miesto panorama, bažnyčios...

Kuriozų netrūko nuo pat pradžių – ryte sulaukėme ir restorano vadovės skambučio, kad turėsime švęsti rūsyje esančioje salėje, bet žinot, kaip toms nuotakoms būna – pasakiau kartą, kad bus terasoje, vadinasi, ten ir bus, nors ir griaustinis ar audra. Vėliau – skambučiai iš muzikantų: ką daryti, šlapios grindys, negali pasidėti aparatūros. Lyg aš būčiau restorano vadovė ir liepčiau išvalyti grindis padavėjams ar kitai personalo grandžiai.

Na, šventė vis dėlto įvyko terasoje. Didesnė terasos dalis buvo skirta mums, o keli staliukai – restorano svečiams. Atrodė, tai nesutrukdys šventei. Šokome, dainavome, užkandžiavome.

Palydėjau, pamenu, savo brolį iki tualeto. Kaip tik prie restorano svečių stalo sėdėjo grupelė žmonių, vidutinio amžiaus. Paklausė, ar aš nuotaika, išgyrė, kad nuostabiai atrodau ir t.t. Vienas vyras ypatingai rodė dėmesį, paklausė „Ar tai – Jūsų pirmoji santuoka?“. Pajuokavau, jog taip, bet matyti, kad nepaskutinė. Na, pasijuokėme, sulaukiau brolio ir grįžome pas mano svečius.

Po kurio laiko pačiai teko nueiti į tualetą, žiūriu – prie tos grupelės staliuko sėdi mano brolis. Kalbasi. Na, palikau, gi didelis jau.

Dar po kiek laiko pasigedau savo brolio, dar ir sesė priėjo, pasakė, jog labai įdomūs tie restorano svečiai. Ar tik tos panelės, prie grupelės sėdinčios, nebus prostitutės? Kiek išsigandusi nuėjau savo brolio ieškoti. Radau jį kartu su jaunikio broliu ir viena mergina nuo to staliuko. Pažvelgusi į abu piktai, pasakiau, kad staigiai eitų paskui mane. O panelė tik išsigando, griebė už savo rankinės ir nubėgo pas savo draugus (?).

Brolį įspėjau, kad tos merginos ir ta grupelė atrodo įtartinai ir gali būti, kad jos verčiasi sekso paslaugomis.

Na, su svečiais pavakarieniavome ir po kurio laiko brolis priėjo ir pasakė: „Taip, Tu buvai teisi...“. Išsiklausinėjau, kas nutiko, o pasirodo, viena tų merginų pasiprašė mano brolį palydėti ją į tualetą ir ... Na, apibendrinant – pirmas kartas nemokamas, antras – 500 litų.

Priėjau prie restorano padavėjo, paaiškinau situaciją, ir paprašiau išvaryti tą žmonių grupelę, jeigu jie nenori, kad nukentėtų jų viešbučio reputacija.

Po dešimties minučių jų jau nebebuvo, bet... Kiek pasiutau dėl tokios situacijos, tačiau... Kas gali papasakoti, kad jų vestuvių metu buvo prostitučių? Juk kiekvienas kuriozas padaro šventę ar renginį ypatingu. Tik būtų malonu, kad būtų teigiamesnės aplinkybės.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Vasara – tikras vestuvių metas: juk taip norisi savo meilės šventę surengti tada, kai lauke dar šilta, o daugelis atsipūtę nuo darbų... Deja, kad ir kaip norėtųsi, kad viskas vyktų idealiai, tokiomis progomis neretai tenka įsitikinti, kad Merfio dėsniai – ne iš piršto laužti. Plyšta suknelės, ant nuotakų liejasi raudonas vynas, o vestuvių muzikantai nusprendžia neatvykti!

DELFI skaitytojai ne kartą pasakojo apie įvairius vestuvių nutikimus. Pavyzdžiui, vienas jų pasidalino istorija apie tai, kaip tapo naktiniame klube švenčiamų vestuvių liudininku, kurios, deja, baigėsi muštynėmis.

Kitas skaitytojas papasakojo, kad į jo šventę neatvyko kviesti vestuvių muzikantai.

Prašome Jūsų – pasidalinkite vestuvių kuriozais! Didžiausią gyvenimo šventę neretai pildosi Merfio dėsniai, tad pažvelkite į juos linksmai, ir padėkite jiems pasiruošti būsimiems jauniesiems.

Suplyšo suknelė, dingo žiedas, neatvažiavo vestuvių muzikantai? Drąsiai papasakokite – įdomiausio rašinio autoriui atiteks „Zoombook“ 100 litų čekis, kurį galėsite panaudoti fotoknygai, nepamirštamų vestuvių akimirkoms sutalpinti ar fotodrobei pagaminti.

Savo mintimis ir įspūdžiais galite pasidalinti čia arba žemiau: