Atsiųstame vaizdo įraše užfiksuoti bendrovės „Autokausta“ darbininkai, kurie, regis, užsimanė paįvairinti vykdomus darbus, įnešdami į rimtą procesą žaidybinių elementų ir taip bent trumpam atsikvėpdami nuo ore tvyrančio karščio.

Nufilmuotoje rekonstruojamos Laisvės alėjos atkarpoje netoli Įgulos bažnyčios (Soboro), kaip galima spėti, darbai pavesti atlikti trims ryškiai iš tolo šviečiančiais drabužiais apsivilkusiems darbininkams. Ant galvų jie, kaip ir priklauso, užsidėję šalmus, o rankose laiko kastuvus.

Tiesa, atrodo, rimtai darbuojasi tik vienas iš trijų. Kiti du labiau atsipalaidavę – žaismingai mosikuoja kastuvais, trumpam užmaukšlina ant akių šalmus, kad nieko nebūtų galima įžiūrėti, ar vaikosi vienas kitą „trumpoje distancijoje“.

Toks vaizdas sudomino ir su portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistais susisiekusius kauniečius. „Šitaip vyksta Laisvės alėjos rekonstrukcija iš mokesčių mokėtojų pinigų. Labai juokingas jų darbas – trys vyrai vieną duobę kasa“, – sakė jie.

Darbininkų išdaigos rekonstruojamoje pėsčiųjų gatvės dalyje tęsėsi neilgai – šiek tiek atvėsinę mintis ir kūnus nuo fizinio darbo, netrukus vyrai vėl pasiraitojo rankoves.

Daugiau naujienų skaitykite čia.