Į DELFI redakciją parašę įvykio liudininkai spėliojo, ar skrydis tokiu lėktuvu bus tęsiamas. „AirBaltic“ reisą į Paryžių BT701 ketina atlikti lėktuvu su sudaužytu priekiniu langu. Kažin, ar saugu...“.

DELFI kreipėsi dėl užfiksuoto incidento į Lietuvos oro uosto Komunikacijos vadovą Marių Zelenį ir prašė patvirtinti, ar iš tikrųjų šiuo reisu skrendantis lėktuvas susidūrė su tokiais nesklandumais. Jis patvirtino šią informaciją.

„Taip, toks įvykis užfiksuotas, bet šis lėktuvas atšauktas ir įmonė pakeitė jį kitu lėktuvu. Keleiviai juo ir buvo išskraidinti“, – sakė jis ir nurodė, jog galimą gedimą pastebėjo įgūlos nariai.

Pasak atstovo, lėktuvas bus remontuojamas.

Latvijos oro linijų bendrovė „AirBaltic“ papildė, kad rugsėjo 13 dieną skrydžio BT610 Amsterdamas-Vilnius metu artėjant prie Vilniaus oro uosto įdužo priekinis stiklas, bet tai neturėjo įtakos skrydžio saugumui.

„Siekiant išvengti skrydžio tvarkaraščio nesklandumų, papildomas lėktuvas iš Rygos į Vilnių turėjo atvykti maždaug 15:55 vietos laiku. Skrydžio BT701 iš Vilniaus į Paryžių skrydžio pradžia – atidėta 1 valandai ir 40 minučių. „AirBaltic“ atsiprašo keleivių dėl nepatogumų“, – teigiama pranešime spaudai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)