Pirmadienį, išėjęs pasivaikščioti Smiltynės paplūdimiu, jis pamatė tikriausiai jūros bangų į krantą išmestą netikėtą daiktą – į žandikaulį panašų radinį. Žmogus sakė kreipęsis į policiją.

„Vakar po pietų išėjau pasivaikščioti Smiltynės pajūriu, maniau sau, gal rasiu į krantą išmestų gintarų. Nuėjau tolokai, buvo pavėjui, pro debesis kartkartėmis išlįsdavo saulutė... Ir radau... Negaliu pasakyti, kad radinys pribloškė, bet šiurpulys per nugarą nubėgo... – pasakojo skaitytojas, teigęs, kad apie radinį pranešė policijai. – Nusakiau radimo vietą kiek įmanoma tiksliau, radinį paženklinau, bet spec. tarnybų laukti nesiryžau... Gal dėl staiga subjurusių oro sąlygų? Pakilo vėjas, užėjo rūkas... Na, kaip kine... O gal ir dėl to, kad nelabai norėjau sulaukti smerkiančių atvykusių pareigūnų žvilgsnių, užduodamų klausimų, ką aš čia veikiu, kodėl aš čia, ir iš vis koks nelabasis mane čia atnešė...

Greičiausiai ne. Jei jau „užsakiau muziką“, reikėjo sulaukti ir „muzikantų“. Bet raminu save, kad nors pabandžiau... O gal pareigūnai ir nuvyko į vietą ir viską rado. Gal... Skambučių su prašymu ką nors patikslinti negavau“, – pasakojo DELFI skaitytojas.

Policijos pareigūnų suvestinėje, kur pateikiama informacija apie įvykius, apie šį radinį nepranešama.

Vėliau skaitytojas pranešė, kad su juo susisiekė Neringos policijos pareigūnė (tyrėja Virgina Paukštienė) ir patikino, kad radinys pagal paliktus orientyrus buvo surastas. Jo teigimu, dėl radinio pradėtas ikiteisminis tyrimas, o pats objektas išsiųstas ekspertizei. Policija šią informaciją patvirtino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (278)