Kaip rašė DELFI skaitytoja, šiuos „Lindor“ saldainius ji pastebėjo Liepkalnio g. esančioje „Maximoje“. Moterį 17,32 eurų kaina kaip reikiant nustebino.

„Užsukau šiandien i Liepkalnio „Maximą“ ir nustebau... O gal čia tik įsivėlė klaida?“ – klausė ji, rašydama, kad paprastai piktinamasi daržovių kainomis turguje, o ne tokiomis kainomis, kaip pastebėjo ji, prekybos centruose.

Pastebėtus saldainius ji ironiškai pavadino auksiniais.

DELFI kreipėsi į „Maximos LT“ komunikacijos vadybininkę Korneliją Sakalaitę, kuri pripažino, kad nufotografuotas saldumynas – nepigus, tačiau nurodė, kad siūlant įvairių prekių siekiama patenkinti įvairių pirkėjų norus.

„Mums labai svarbus kiekvienas klientas, todėl stengiamės, kad kiekvienas mūsų parduotuvėje rastų tai, ko reikia. Nuolat stengiamės atnaujinti asortimentą, nes mūsų pirkėjai ne tik ieško kasdienių prekių, bet ir dairosi naujovių, ypatingai tai pastebime šventiniu laikotarpiu. Neseniai atliktoje mūsų pirkėjų apklausoje, dauguma pirkėjų pasakė, kad per šias Kalėdas šventiniam stalui ieškos ko nors ypatingo, dar neragauto. Todėl, norėdami mūsų klientų nenuvilti, šalia įprasto asortimento stengiamės pasiūlyti naujienų, nekasdienių prekių. Minėtas šokoladinis gardumynas yra išties nepigus, tačiau visame pasaulyje šokolado mylėtojų itin vertinamas. Neabejojame, kad šie šokoladiniai saldainiai pradžiugins kiekvieną, kuris jų paragaus. Taip pat, norime atkreipti dėmesį, kad „Maximos“ parduotuvėse siūlome labai platų šventinių šokolado gaminių ir kitų gardėsių asortimentą, todėl tikimės, kad kiekvienas pirkėjas mūsų parduotuvėse ras sau tai, ko reikia“, – komentare nurodė K. Sakalaitė.

Parduotuvėje pastebėjote jus nustebinusią kainą? Siųskite nuotrauką mums el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kaina“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (809)