Valdingą gražuolį į „Naminukų“ globą priėmėme turėdami tikslą jį kastruoti, kad taptų taikesnis kitoms teritorijoje esančioms katytėms. Visai netrukus pastebėjome, kaip Tomas neriasi iš kailio, kad atskleistų pačias gražiausias savo savybes ir parodytų, kad žmogus jam – geriausias draugas ir trokštamiausia kompanija! Taip ir liko Tomas „Naminukų“ kambarėlyje laukti šeimininkų.

Nors tikėjomės, kad po kastracijos mielasis Tomas taps sukalbamesnis kitų katinų atžvilgiu, tačiau hierarchija labai greit išsidėliojo būtent taip: Tomas sau priskyrė barono vaidmenį, o visi kiti tapo jo parankiniais arba bokso kriaušėmis.

Žinoma, žmonėms jo įstatymai negalioja, nes savanorius ir lankytojus priima kaip laukiamiausius svetelius, dosniai apdalindamas meilumu: kariasi ant kelių, nori būti glostomas ir prašosi namo.

Tomui maždaug 2-4 metai, jis kastruotas, skiepytas, geras, meilus žmogui ir labai laukia šeimininkų. Jei galite padovanoti Tomui namus, skambinkite tel. 8 681 38905 arba 8 648 30077 (Vilnius)!