Tėvas - labai sąžiningas žmogus, todėl labai išgyveno. Aš pastebėjau, kaip jis išėjo į mišką. Nežinau, kokia jėga mane tiesiog išvijo paskui jį. Bėgdama miško keliuku, pastebėjau klūpintį tėvą po lazdyno krūmu su diržo kilpa ant kaklo. Klykdama apsikabinau tėvą, parsivedžiau namo...

Kitas įvykis atsitiko praslinkus gal porai metų. Brolis iš kažkur gavo šautuvą ir mėgdavo vakarais bastytis pamiškėmis, ieškodamas miško žvėrelių. Buvo ankstyvo rudens vakaras, mėnesiena. Beeidamas brolis pastebėjo ant kelio kažką juoduojant - pamanė, kad šuo. Pabaidė, bet jis nepajudėjo, pasigirdo lyg urzgimas.

Brolis pakėlė šautuvą, nusitaikė ir... neiššovė, nes šautuvas užstrigo. Tuo metu debesis nuslinko, pašvietė mėnulis ir šalia „šuns“ sublizgėjo dviratis. Brolis pribėgo ir pamatė, kad tai tėvas, prisivaišinęs neprivažiavo iki namų ir nugriuvęs užmigo.

Brolis pakėlė tėvą, ant rankų parsinešė namo. Tėvo gimimo diena yra ypatinga - lapkričio 23 - ioji, zodiakas - Gyvatnešys. Likęs visišku našlaičiu 4 metukų, apleistas, nemylimas, išgyveno, sulaukė beveik 81 metų. Kažkas jį labai saugojo.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!