Į „Delfi“ kreipėsi skaitytoja Vilma ir papasakojo, kaip nepateko į plaukimo pamokas.

„Šiais metais el. paštu kreipiausi į „Žalgirio“ plaukimo akademiją, klausdama, kada bus vykdoma registracija į plaukimo pamokas. Gavau atsakymą, kad turiu sekti jų socialinius tinklus ir internetinį puslapį, nes ten jie praneš apie registracijos pradžią.

Rugpjūčio 17 d. jų socialiniuose tinksluose buvo paskelbta informacija apie registraciją. Per maždaug pusvalandį registravausi į užsiėmimus ir vėliau gavau laišką, kad į plaukimo grupę nepatekau. Paklausus, kaip tai galėjo įvykti, gavau atsakymą, kad: „Nuoroda į registraciją baseino tinklapyje buvo aktyvinta rugpjūčio 16 dieną. Rugpjūčio 17 „Facebook“ platformoje informacija paskelbta kaip reklama, suaktyvinti registraciją.“

Klausimas: tai kodėl man iš anksto paklausus, kada bus vykdoma regitracija, buvo nurodyta, kad turiu sekti soc. tinklus? Kad suklaidintų?

Sunku patikėti, kad 2023 m. registracija vykdoma, tokiu būdu, kai apie registracijos pradžią skelbiama ne iš anksto, o parą pavėlavus. Negi negalima padaryti tvarkos, kad paskelbus informaciją viešai, registracija prasidėtų po kelių dienų? Taip pat, kad registruojantis aiškiai matytųsi kiek laisvų vietų yra ir leistų registruotis tik tokiam skaičiui žmonių, kiek vietų grupėje yra?“ – klausė Vilma.

„Žalgirio“ plaukimo akademija paaiškino „Delfi“, kad apie registracijos pradžią pirmiausia paskelbė savo svetainėje.

„Galime pasidžiaugti, kad per pirmuosius „Žalgirio“ arenos baseino veiklos metus buvo užpildytos visos besimokančiųjų plaukti grupės. Vasarą, prieš skelbiant registraciją į atsilaisvinusias vietas, turėjome sulaukti informacijos, kiek iš tuometinių besimokančių plaukti prasitęs savo plaukimo užsiėmimus naujam sezonui. Todėl visiems naujai besikreipiantiems negalėjome nurodyti tikslios naujos registracijos datos ir kvietėme sekti mūsų internetinę svetainę ir soc. tinklus.

Svetainėje informacija pasirodė rugpjūčio 16 d., o soc. tinkluose ji buvo pakartota kitą dieną. Baigus registraciją, visi klientai buvo išrikiuoti pagal registracijos laiką ir pirmieji 14 (tik tiek laisvų vietų turėjome) gavo patvirtinimą, kad patenka į naujas grupes, o likusieji 65 asmenys gavo laišką apgailestaujant, kad į užsiėmimus nepateko.

Dar kartą apgailestaujame, kad negalėjome priimti visų norinčių išmokti plaukti, tačiau daugumai besimokančiųjų prasitęsus savo narystes naujam sezonui, galėjome suformuoti tik labai ribotą naujų grupių pasiūlą. Taip pat atsižvelgus į pastabas, ateityje patobulinsime registracijos į naujas grupes eigą“, – rašoma komentare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)