Gavau sutarpininkauti ir net nupirkti papildomų bilietų į Lietuvos rinktinės rungtynes.

Ką galiu pasakyti, bičiuliai, jei kas dar neapsisprendėte, važiuoti palaikyti rinktinės, ar ne – spręskite greičiau ir važiuokite! Sklinda kalbos, kad visi viešbučiai perpildyti, į rungtynes bilietų nėra ir pan. Nė velnio. Bilietų nėra, ir jau senokai tik į Lietuvos–Latvijos rungtynes, į visas kitas mus dominančias – tikrai yra net lietuviškuose bilietų pardavimo portaluose. Kainos – nuo 20 eurų. Tiesa, geriausios vietos jau išpirktos, bet kai esi arenoje ir palaikai savo komandą, vieta ne tokia ir svarbi.

Labai nudžiugau, kai pagalbos dėl bilietų paprašė draugas Amerikos lietuvis, kuris šiuo metu reziduoja Dubajuje. Atskrenda į Lietuvą ir kitas draugas iš tolimų kraštų šia proga! Širdis šypsosi, kad meilė krepšiniui bei Tėvynei ir toliau mus jungia, vienija, skatina susitikti, pagaliau – kurti vardan Tos...

Ištikimiausiems sirgaliams pasakysiu, kad juodojoje rinkoje yra ir bilietų į rungtynes su Latvija. Prašo nuo 70 eurų, galima gauti ir į mūsų aistruolių sektorių. Linkėjimai ir ačiū braliūkams Maciams už pagalbą bei suteiktus patarimus perkant bilietus!

Tęsiant apie bilietus, eilinį sykį tenka apiburbėti FIBA, tiksliau FIBA France už nelankstumą bilietų sistemoje – šiais metais nėra galimybės įsigyti paketo „follow your team“. Prancūzai sprendimą motyvuoja noru nematyti „play-off‘uose“ pustuščių arenų, kai kuri nors planuota komanda iškrenta anksčiau, o jos aistruoliai išvažiuoja namo ir nepanaudoja bilietų.

Priemonės kelia šypseną, o mes liekame be bilietų į Lilį. Taip, kaip ir beveik visi kiti Lietuvos aistruoliai, mūsų grupelė bilietus turi tik į Rygos varžybas. Pasikonsultavę su Lietuvos krepšinio federacija mūsų „vadai“ nusprendė bilietus gaudyti jau ten, Lilyje, kai tik nuvyksime. Lilio arena – buvęs stadionas, beveik 27000 vietų. Kaip jie išparduos tiek bilietų – neįsivaizduoju, net čempionatui vykstant Lietuvoje toks žiūrovų skaičius būtų iššūkis! Tad manau, kad bilietų vietoje tikrai bus apsčiai, dar žiūrėk, tiesiai iš kasų nusipirksime. Nusipirksite ir jūs, jei tik važiuosite!

Net ir dabar berašant, atsidariau booking.com ir pasižiūrėjau, ką siūlo Ryga šiam savaitgaliui. Bičiuliai, išskyrus šeštadienio naktį (che che che, kai Lietuva žais su Latvija) nakvynės vietų pilna! Nuo 20 eurų už naktį žmogui. Yra ir motelių laisvų, ir viešbučių. Su apartamentais tik gal kiek didesnė bėda – jie pigesni, lietuvaičiai juos gerokai „išpirko“ kiek anksčiau. Norintys komforto dar ir šiandien suras kambarį dviem padoriam viešbuty už maždaug 100 eurų netoli senamiesčio ar net už 80 eurų kairėje Dauguvos pusėje.

Panaši į Vilnių ta Ryga :) Gera ta Ryga!#Krepsinis2015

Posted by Šarūnas Gustainis on 2015 m. rugsėjo 4 d.

Keliausiantiems į Lilį galėčiau patarti du variantus – važiuoti automobiliu arba skristi į Briuselį ir iš ten 100 km pavažiuoti traukiniu, yra maršrutų net be persėdimų, bilieto kaina nuo oro uosto į abi puses – apie 24 eurus. Viešbučių kainos nesikandžioja, tačiau tokių pigių vietų, kaip Rygoje nėra. 30-40 eurų žmogui – nakvynė dviviečiame kambaryje pigiame viešbutyje, už geresnį šiuo metu mokėsite apie 60 ir daugiau. Miestas nedidelis, mums pasisekė, kad viešbučių jame tikrai daug, net ir dabar dar yra šioks toks pasirinkimas – tiek geografiniu principu, tiek paslaugų kokybės.

Na ką, kurpinė ant pečių, būgną į bagažinę – ir pirmyn, UŽ LIETUVĄ!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)