Į „Delfi“ kreipėsi skaitytojas, pasipiktinęs žvyru grįsta dalimi gatvės.

„Štai kaip yra baigiami miesto vadovų suplanuoti darbai ir kaip atrodo gatvė, kai pritrūksta lėšų. Pėsčiųjų takas – tiesiai į vandens nuotekų griovį. Nuotrauka daryta Akacijų gatvėje, Kaune.

Po 10 metų rašinėtų laiškų į savivaldybę, vos ne vos išasfaltavo pusę gatvės. Nors diduma gatvės buvo labai geros būklės, tačiau kur liko žvyrkelis, taip ir nesugebėjo pabaigti. Svarbu nupiešti eismo linijas, bet žvyrkelis dar gali būti čia 100 metų“, – nusivylęs rašė skaitytojas.

Situaciją pakomentavo Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Inga Bendokienė.

„Atlikti visi suplanuoti remonto darbai Akacijų gatvės atkarpoje, kurioje buvo senas, stipriai susidėvėjęs asfaltas. Čia atnaujinta sena asfaltbetonio danga. Atsižvelgiant į tai, kad iki gatvės remonto pradžios, UAB „Kauno vandenys“ Akacijų gatvėje įrengė lietaus nuotekų tinklus, asfaltuotoje gatvės atkarpoje, kurioje vyksta intensyviausias eismas, įrengėme gatvės bortus ir pėsčiųjų takus.

Akacijų gatvės atkarpoje su žvyro danga (kuri sudaro trečdalį bendro gatvės dangų ploto) būtina įrengti naujus gatvės pagrindus. Artimiausiu metu šioje atkarpoje remontas neplanuojamas“, – teigė I. Bendokienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)