Atvykėliai ima skleisti meilei būdingus garsus: vis garsiau dūsauja. Galiausiai sulaukę malonaus pasimatymo, su viltimi ir žvaliai eina prie kitų durų. Su tikslu. Pabendrauti su kitu mylimu tarnautoju. Vieni klientai pasitenkina iš karto, kiti – iš antro, o tretiems – suteikiama galimybė ateiti vėliau.

Po rimtų pokalbių, kontaktų ir alinančio darbo, skrandžiui tvaksint ir riaumojant, kolektyve gimsta tyriausia meilė maistui. Ypač čeburekams. Ir šumacheriui, kuris tuoj tuoj užkurs variklį ir patenkins visą kolektyvą – išdidžiai pereis koridorium ir išdalins taip visų geidžiamą davinį. Kolektyvo nariai valgo pasimėgaudami, su nuotaika.

Laikrodžio rodyklėms artėjant link pusiaujo, visus apima begalinė meilė gėrimui. Būtina gerti skysčius, o ypač mylimus, kurie ne tik atpalaiduoja, bet ir paspartina mąstymą, praskaidrina blogas mintis, pagimdo pagarbos jausmą ir gerą savijautą. Kilnodami meilės eliksyrą kolektyvo nariai ima sleisti meilę kolegėms, viršininkas – sekretorei, sekretorė – vedėjui ir t.t.

Kad ir koks mylimas darbas, smagiai spausdami rankoje uždarbį, išvargę, bet laimingi, kolektyvo nariai pajuda namų link. Eina neskubėdami. O kam? Visą dieną vien tempas ir reikalai. Todėl ir ima lįsti gauruotos mintys bei prisiminimai apie senas meiles, pažintis, senus draugus. Taip ilgai laukę, namai dar palauks... Apsipylę meilės prisiminimais kolektyvo nariai, nedrąsiai ir dusdami iš jaudulio, nusuka svečių link. Pokalbis su draugu tik dar kartą patvirtina koks „aš“ mylimas, laukiamas, šaunus, gerbiamas, protingas, turtingas ir –ingas.

Tik įvertinus grėsmę, kad tuoj švis, ir vėl viskas prasidės iš naujo, gimsta begalinė meilė šeimai ir namams. Kelionė namo būna tokia staigi, kad ryte kolektyvo nariai ilgai svarsto kaip grįžo... Namuose meile apgaubti artimieji padeda pasiekti patalus, kuriuose pratęsiama meilės persunkta diena.

Galima daryti išvadą, kad Meilės receptą sudaro: darbas, seksas, pinigai, geras maistas ir gėrimai. Meilės prieskonių būna ir daugiau. Jie meilei suteikia vis kitokį skonį. Džiugu eksperimentuoti, mylėti, mylėtis ir būti mylimiems.

--
Dalinkitės savo meilės receptu ir laimėkite prizus! Konkurso sąlygas skaitykite čia.