Ignas pasakojo, kad šuns dainavimą užfiksavo gana seniai – prieš kelerius metus, tačiau pamanė, kad jo augintis galėtų būti įdomus ir kitiems.

„Dainuoja jis tik tą vieną vienintelę dainą, ir dainuoja kažkodėl visuomet ją įjungus. Kodėl? Nežinom. Dabar Hugo jau yra beveik 8 metai, bet jei įjungi tą dainą, vis tiek dainuoja“, - pasakojo filmuką atsiuntęs Ignas. Jis pasakojo, jog šunelis Hugo užfiksuotas tuomet, kai jam buvo apie 2,5 metų, Vilniuje, Pilaitės mikrorajone.

Skaitytojas savo šunį vadino unikaliu ne tik dėl jo dainavimo talento. „Tai yra tikrai unikalus šuo, be galo mylintis visus žmones ir ypač mano dukrą. Klipe ir ji kartu su juo „uždainuoja“. Tai, sakyčiau, geriausia veislė šeimoms, auginančioms vaikus, nes jie be galo myli vaikus“, - laiške DELFI rašė jis.

Nors dabar šuns šeimininkas Ignas gyvena Anglijoje, šunelis labai neliūdi be šeimininko draugijos. „Hugo gyvena Vilniuje, pas mano mamą, kartu su brolio buldoge Dora“, - rašė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)