„Apsipirkinėjau Naujininkų „Lidl“, pirkau porą pakelių „Tymbark“ sulčių ir kitokių prekių. Užmokėjusi už pirkinius ir tikrindama čekį pastebėjau, kad už sulčių pakelius paimtas užstatas 10 eurocentų ir kiek žinau, toks užstatas sulčių pakeliams nėra taikomas“, – tikino moteris ir pridėjo sulčių pakelio ir pirkimo čekių nuotraukas.

„Lidl Lietuvos“ komunikacijos vadovas Valdas Lopeta pripažino, kad šiai pakuotei 0,1 euro depozito mokestis nėra taikomas.

„Klaida įvyko dėl to, kad gavome netikslią informaciją apie produkto pakuotę ir sistema ją įvertino, kaip depozitinę. Klaidą ištaisėme, vos ją pastebėję, tačiau per tas kelias valandas šią prekę pirkusiems pirkėjams galėjo būti neteisingai įskaičiuotas depozito mokestis. Nuoširdžiai atsiprašome dėl šios techninės klaidos ir kviečiame visus pirkėjus, kuriems neteisingai buvo apskaičiuotas pakuotės depozitas, kreiptis į bet kurią mūsų parduotuvę, kad galėtume grąžinti permoką“, – teigė atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)