Išoriškai jokių sužeidimų katytė neturėjo, perkarusi nebuvo – tokia gražutė ir dailutė, akivaizdžiai naminė. Niekas nežino, kas jai atsitiko, kodėl ji atsidūrė kieme, greičiausiai ją išmetė iš namų buvę šeimininkai kaip sugedusį žaisliuką, gal ji buvo mušama. Keletą mėnesių ją gydė veterinarijos gydytoja Margarita Jakovo klinikoje. Jos teigimu, Elė yra patyrusi galvos traumą.

Gydymo rezultatai nebuvo greiti ir stulbinantys, bet pamažu Eliukė taisėsi, kaip ir sakė gydytoja Margarita – reikia laiko. Dabar katulės svirduliavimas matomas tik retkarčiais, gal truputį užpakalinės kojos kartais „prabuksuoja“, ne visuomet lėkdama į posūkį „įsipaišo“. Gali būti, kad po kurio laiko jo ir visai neliks.

Katė labai ramaus būdo, nėra rėksnė, isterikė, labai miela murkutė, smulkaus sudėjimo, minkštutė ir putlutė, švelniakailė. Jokių problemų dėl tualeto reikalų, nėra išranki maistui, visuomet žino saiką. Mėgsta šalia prisiglausti miegodama, pakalbinta visuomet atsakys savo „mrr“ švelniu tyliu balseliu. Visuomet smalsauja ir stebi, ką veikia savanorė, o ypač virtuvėje, sėdi ir laukia, gal kokį mėsos kąsnelį gaus.

Iš pradžių Elė jokiais žaidimais nesidomėjo, su kitomis savanorės globojamomis katėmis bendrauti nenorėjo. Dabar viskas apsivertė aukštyn kojomis – Elė taip dūksta, kad smagu į ją žiūrėti, 3 senbuviai katinai pastatyti ant blakstienų – dabar ji čia Karalienė. Žodžiu, iš katės niurzgos tapo labai miela, socializuota ir normaliai padūkusia kate.
Katytei ieškome naujų šeimininkų, naujų namų. Jokios ypatingos priežiūros ar gydymo Eliukei nereikia, jai reikalinga tik meilė, maistas, ir saugūs namai.

Dovanosime tik atsakingiems šeimininkams. Jei susidomėjote Ele, paskambinkite ar parašykite – „Lesės“ savanorė viską apie Elę papasakos išsamiai.

Dėl Elės kreiptis tel. 8687 41667, el. p. jurramu@gmail.com