Šiltą kalėdinę nuotaiką kūrė dainuojamosios poezijos grupė „23-as Ąžuolas", gospel  choras „Joy Choir", grupė „Džiazo standartai" su soliste Kristina Grigaite.

Savo dainas dovanojo ir viena iš renginio iniciatorių - JAV gospel dainininkė Shasta Miller.
 

Renginio įdėja kilo meno mylėtojų asociacijai "Ateities jaunimas" apsilankius Visagino ligoninėje ir pastebėjus sudėtingą vaikų skyriaus padėtį. Per metus čia vidutiniškai gydoma apie pusę tūkstančio vaikų iš Visagino ir kaimyninių apylinkių.

Skyriuje dirba profesionali gydytojų komanda, tačiau įranga, medicininiai ir procedūriniai baldai yra ženkliai pasenę.

Anot gydytojos administratorės Stellos Fedurtsya, skyriui labiausiai praverstų naujas gleivių siurblys, inhaliatoriai, funkcinės vaikų lovos bei kiti vaikams pritaikyti baldai palatose.
   

Labdaros koncertas buvo organizuotas savanoriškais pagrindais. Organizavimo darbus parėmė kelios įmonės ir fiziniai asmenys, o vaikų skyriui labdaros renginyje buvo surinkta kiek daugiau nei 4000 litų.

Organiztoriai kviečia visus geros valios žmones prisidėti prie vaikų skyriaus padėties gerinimo - aukoti į specialią projekto sąskaitą. Daugiau informacijos apie ligoninės skyriaus situaciją ir iniciatyvą rasite Facebook: „Christmas with Joy".