Juodkrantės seniūnijos darbuotoja Angelė Stakauskienė DELFI sakė, kad prieš savaitę Juodkrantėje iš tiesų labai žemai skraidė lėktuvas. Pasak jos, lėktuvas jai pasirodė keistas.

„Bet kad nusileistų, tai tikrai ne. Juk nėra kur. Sraigtasparniai tai nusileisdavo, pats prezidentas Rolandas Paksas buvo nusileidęs aikštelėje“, - sakė A. Stakauskienė.

Visą paslaptingumą išsklaidė kariškiai - paaiškėjo, kad šis C-130 modelio lėktuvas, priklausantis NATO, prie Juodkrantės krantų vykdė karines pratybas.

„Šiuo metu Lietuvoje vyksta Lietuvos kariuomenės pratybos, kuriose dalyvauja Lietuvos ir NATO kariai. NATO kariai į Lietuvą yra atsigabenę karinės technikos, kuri yra naudojama pratybų metu“, - DELFI informavo Karinių oro pajėgų Viešųjų ryšių vyresnioji specialistė Ligita Imbrasienė.

Vytautas pasakoja, kad lėktuvas apskrido keletą ratų aplink pliažą, praskrido virš moterų pliažo.

„Mano nuomone, pratybos nieko blogo, tik reikėtų aukšti tinkamą pasirinkti, nes buvo pliaže tuo metu daug jaunų šeimų su mažais vaikais, o karinio lėktuvo keliamas triukšmas žemame aukštyje nėra mažas“, - rašo Vytautas.


Dėkojame DELFI skaitytojui už vaizdo įrašą ir informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją