Taip taip, tai ta pati vieta, kur teka upė Jūra ir pernai buvo švenčiamos Joninės. Nuo šiemet jas jau imta vadinti tradicinėmis. Tai tas pats miestelis, kurį vis mini per žinias orus pranešdami... (juokaujam..., mes Pajūris, prie Jūros, bet ne prie Baltijos).

Nors gamta šventės pradžiai pagailėjo gero oro, šiemet Joninės sutraukė labai gausų pajūriškių bei svečių būrį. Šventei įsibėgėjant, dangus pragiedrėjo, nustojo lyti... na, juk čia Pajūris, Jūros slėnis ir orai pas mus ne kaip visur. Jei kitur lyja - pas mus saulė šviečia.

Kad jūs žinotumėte, kokios smagios Joninės buvo... Angelė ir Monika vedė šventinį vakarą, ieškojo Londono sporto žaidynėms geriausio sportininko Jono, seniūnė Roma Noreikienė sveikino Jonus ir visiems linkėjo geros šventės, dėkojo visiems rėmėjams, kurių dėka įvyko ši nuostabi šventė.

Nuotaiką skaidrino Pajūrio seniūnijos bendruomenių saviveiklininkų kolektyvai, Jomantų kaimo turizmo sodybos kaimo kapela, koncertavo Pusbroliai Aliukai ir sesutė, aistras kaitino ir geriausias dainas pajūriškiams dainavo atlikėjas MINO, diskotekoje šokdino ir kojas kilnoti vertė Dariaus ir Jolantos duetas.

Skambėjo „Ilgiausių metų Joninėms“, degė fejerverkai, liepsnojo nuostabusis Joninių laužas.