- Kaunas jau trejus metus iš eilės laimi „Chorų karuose“. Ar to tikitės ir jūs?

- Trejus metus Kaunas laimi, nes kauniečiai labai mėgsta muziką ir dainas. Mes, atidėję visus darbus į šalį, nuoširdžiai dirbome, siekdami patekti į finalą. Dabar, be abejo, mūsų svajonė – pergalė, bet vien tik dalyvavimas šiame projekte be galo smagus.

- Kurį chorą laikote stipriausiu konkurentu?

- Visi likę chorai šaunūs ir stiprūs konkurentai.

- Kaip nusprendžiate, kokią dainą dainuosite? Nebūna nesutarimų?

- Kol atrandame dainą, kurią dainuosime sekmadienį, žinoma, būna ginčų ir nesutarimų,bet visada galiausiai sutariame ir įsijaučiame, įsigyvename ir pamilstame visas mūsų choro atliekamos dainas.

- Ar pas jus jau yra lyderiaujančių choristų?

- Džiaugiamės, kad šiame projekte mus labai palaikė žiūrovai ir mums sekėsi lyderiauti. Ačiū žiūrovams!

- Kaip sutariate su generolais?

- Su savo generolais ir tarpusavyje gerai sutariame. Gerbiame vieni kitų nuomonę ir stengiamės ją išklausyti.

- Koks jūsų visų požiūris į komisijos komentarus?

- Be abejo, visi pastebėjote, kad komisija ne visada garbingai elgėsi, vertindami mus...Susilaukėme bereikalingų priekaištų - kad labai norime laimėti arba akivaizdžiai buvo mums mažinami balai...Tai tik rodo, kad mus laiko stipriais konkurentais. Laimėti nori visi chorai. Manome, kad kiekvienais metais naujas miesto choras atsakingas už save, o ne už buvusius chorus. Be abejonės, jų pergalė - gražus pavyzdys. Mus palaiko mūsų gerbėjai ir labai intensyviai dirbame. Taip dirbtume ir atiduotume visą save, net jei kiti mūsų Kauno chorai būtų nelaimėję trijų pergalių iš eilės.

- Kuriuos chorus matote finale?

- Susiklosčius liūdnoms aplinkybėms šiemet likome ne du, bet trys chorai (Indigo, Šachmatinis ir Studentiškas)

- Ar nebijojote vertinimų?

- Mūsų egzaminai negąsdino, nes, kaip jau pradžioje mūsų generolai džiaugėsi, mūsų chore visi puikiai dainuoja. Žiūrovų studijoje reakcija, balsavimas tų, kurie palaiko mus žinutėmis ir net komisijos susižavėjimas - puikus atlygis už meilę dainai.

- Kiek laiko užtrunka viena jūsų repeticija?

- Repeticijos trunka iki 10 ar 14 valandų, bet tai padeda ištverti draugiški santykiai ir mūsų ryžtas padaryti viską kuo geriausiai.

- Kiekvieną kartą mus nustebinate savo stiliumi. Kam gimsta tokios nuostabios mintys?

- Mūsų stilistas - Kęstutis Lekeckas. Jam gimsta nuostabios, originalios idėjos. Jo profesionalumas, gebėjimas pabrėžti kiekvieno mūsų individualumą džiugina ir mus, ir mūsų fanus.

- Su nekantrumu smalsiai laukiame jo naujų sprendimų. Ką jums reikštų pergalė?

- Pergalė mums būtų galimybė garsinti mūsų mylimą miestą Kauną, nes esame tikri jo patriotai. Be to, būtų malonu koncertais atsidėkoti mūsų fanams ir artimiau su jais pabendrauti. Kaunui dėkotume pirmiausia. Jei matėte mūsų pažadų video fanų puslapyje „Facebook“, kas būtų, jei laimėtume, tikriausiai žinote, kad Dainius žada super padėką - padėkos dainą fanamas. O Evaldas žada ne mažiau smagų dalyką - įspūdingą padėkos vakarėlį Kaune. Tai ar norite susitikti su mūsų choru renginyje?

- Nuoširdus ačiū visiems žiūrovams, kurie mums padėjo pasiekti finalą. Šį savaitgalį įtampa tarp chorų buvo kaip niekada didelė. Visus, mylinčius Kauną ir mus palaikančius, prašome balsuoti už Kauno studentišką chorą. Pergalę galime pasiekti tik jūsų dėka. Mes iš savo pusės padarėme viską, skyrėme daug laiko ir jėgų pasiruošimui, o finaliniame etape labai labai tikimės jūsų pagalbos.