Pasirodo, mūsų šalis – puiki vieta indiškiems filmams, kuriuos ne vienas pamena iš vaikystės, filmuoti. DELFI skaitytoja pasidalino „Youtube“ filmuku, kur egzotiškai šokančių indų fone matyti...Trakų pilis.

Atsiųstas vaizdelis – iš filmo „Sukumarudu“. Internetinė enciklopedija „Wikipedia“ nurodo, kad tai telugu kalba sukurta juosta, pasirodžiusi 2013 m. pavasarį.

Tinklaraštyje indialithuanianbusiness.wordpress.com nurodoma, kad filmas buvo filmuojamas tokiose Lietuvos vietose kaip Vilniaus senamiestis bei Trakai.

Pastarasis miestelis matyti ir skaitytojos atsiųstame filmuke. Čia rodoma, kaip dainuojantys indai – mergina ir vaikinai – apsitaisę spalvotais rūbais demonstruoja tradicinius šokių judesius Trakuose rudenį bei žiemą – matyti garsioji Trakų pilis, visiems trakiškiams pažįstamas tiltas, ežerai.

Filmuką galite pasižiūrėti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)