Vieni gyvūnai patekę į prieglaudą jaučiasi kuo puikiausiai. Nuo gatvės triukšmo, žmonių niekingumo atitrūkę greitai apsipranta saugioje ir ramioje vietoje. Bet yra ir tokių, kuriems aplinkos pasikeitimas sukelia labai didelį stresą.

Paprastai tai būna pasimetę nuo šeimininkų arba pačių šeimininkų atiduoti gyvūnėliai. Matome kasdien vis liūdnesnes išduoto gyvūno akis, link vartelių nukreiptą ilgesingą žvilgsnį ir laukimą, kada grįš Jo Žmogus. Padėtį sunkina tai, kad šalia yra daugiau gyvūnų, kurių šurmulys trikdo prie namų ramybės pratusius išduotuosius. Tokiems buvusiems naminukams labai norime surasti namų globą. Tai laikina gyvūno globa namuose, kol atsiras tikrieji šeimininkai.

Pristatome jums tris šunelius, kuriems šiuo metu labai reikia globėjų ir tikimės, kad galėsite jiems suteikti namų globą, o gal net tikruosius namučius.

Liduška. Jau suaugusi, bet nedidukė šunytė. Kodėl ir kaip ji neteko namų nežinia ir ką patirti per savo gyvenimėlį jai teko taip pat nežinia. O dabar ji nori draugauti, švelniai prisiglausti, pasidžiaugti rankų prisilietimu, pažaisti.  Ji nepaprastai ilgisi žmogaus gerumo. Jau sterilizuota.

Zelda. Jaunutė, apie 3-4 mėn. šunytė rasta Garliavoje vasario mėn. pabaigoje. Tvarkinga, švari, „reikaliukus“ atlieka lauke. Nepaprastai meili ir žaisminga. Augs didelė.

Hugas. Šunelis rastas maždaug vasario mėn. gale Eigulių mikrorajone. Jaunas, dar neiškritę pieninės iltys. Buvo su nauju juodu antkaklėliu, prižiūrėtas, švarus. Labai linksmas, prieraišus, tvarkingas. Ypatingas požymis - truputį nuplikę ausų galiukai. Tikimės, kad atsiras tikrieji šeimininkai.

Kaunas, 868542471, 865282924, info@penktakoja.lt

Būtume labai dėkingi, jei atsirastų galinčių padėti mums prižiūrint gyvūnus (įsigyjant reikmenys, apmokant veterinarines paslaugas, perkant maistą).