Mes turėjome mamą, prie kurios šono šildėmės rudenėjančiomis naktimis. Mes turėjome ir namus, kurių staiga nebeliko. Mūsų namais tapo tamsus ir šaltas miškas. Ar jūs įsivaizduojate, kaip jautėmės, atplėštos nuo mamos ir numestos miške, kuriame net mažiausias krūmas mums atrodė kaip didžiulis medis? O vėliau viską apgaubusi tamsa ir paslaptingi nakties garsai...

Na, bet žinote, mums pasisekė! Mus rado gražią rudens dieną po mišką bevaikščiojanti jauna pora. Dabar jau žinome, kad yra pasaulyje ir gerų žmonių. Jie nepaliko mūsų - sušalusių ir išsigandusių, alkanų ir praradusių viltį.

Dabar, kai turime globėjus ir žinome, kad mums nebegresia pavojus, norime Jums prisistatyti. Mes – tai dvi mažutės mergytės. Aš esu maža, juoda ir labai išdykusi. Mano sesutė - šviesiai ruda, dar mažesnė nei aš ir turiu pasakyti, kad ji rami ir tyli mergaitė. Prisipažinsiu, kad ją ir apvalgau, ir kartais juokais nuskriaudžiu. Bet mes tuoj pat susitaikom ir vėl drauge žaidžiame.

Dabar gyvename Kazlų Rūdoje pas mus radusius ir priglaudusius gerus žmones. Leiskite mums patikėti, kad taip nesėkmingai prasidėjęs gyvenimas dabar jau pasikeitė į gerąją pusę – mus pamils mūsų tikrasis šeimininkas. Pažadame, kad būsime paklusnios, meilios ir ištikimos tam vieninteliam Žmogui!

Skambinkite telefonais: 862043434 arba 861453030