Prieglaudėlėje „Penkta koja“ apsigyveno daug mažų, išgąsdintų širdukių. Kiekvienas iš šių katulių be galo, be krašto trokšta žmogaus švelnumo, trokšta pajusti GĖRĮ.

Pas mus mažųjų šiuo metu daug... per daug, kad galėtume suteikti jiems taip reikalingą dėmesį. Nė vienas nenori pasilikti ir kiekvienas, kiek išgalėdamas, šaukiasi žmogų pas save.

Šis tekstukas rašosi iš skausmingai slegiančios kaltės. Kaltės, kad negali, nespėji suteikti jiems švelnumo tiek, kiek jų prisikentėjusios širdelės trokšta, kad nespėji pakalbinti ir pasiklausyti jų murkenančių pasakojimų... Kad jus žinotumėte, kaip sunku nueinant matyti jų nevilties kupinas akeles, kaip sunku girdėti jų kimstančius nuo kvietimo balsiukus... Kaip sunku...

Brangieji, iš visos širdies prašome: PADĖKITE! Priimkite bet kurį katinėlį laikinai globai į savo namus. Reikmenimis aprūpinsime. Katuliai moka naudotis kraiko dėžutę, moka savarankiškai valgyti. Iš jūsų iš maldaus tik vieno - glostyti ir klausytis jų murkimo, leisti prisiglaudus nusnūsti, kai nuvargins žaidimai. Tiek nedaug, bet taip sunkiai pasiekiama.

Kaunas, 863652165, 865282924, info@penktakoja.lt

Taip pat būtume nepaprastai dėkingi, jei padėtumėte mums šioje sunkioje kovoje su žmonių žiaurumu ir abejingumu.

Galbūt atsirastų žmonių, galinčių padėti tvarkytis prieglaudoje arba nuvežti - parvežti gyvūnėlį pas veterinarus ar globėjus. Gal yra galinčių padovanoti gyvūnų priežiūros reikmenų (dubenėliai, guoliukai, pavadėliai ir t.t.), maistelio.

Bet kokia jūsų pagalba laukiama ir labai reikalinga.

865282924, 868542471, info@penktakoja.lt