Pas gyvūnų globos organizacijos „Lesė“ savanorį Deividą patekęs nešvarių, sulipusių gaurų savininkas gavo Marlio vardą. Pajutęs šilumą ir meilę, greitai atkuto. Dabar jis yra gyva posakio „uodega vizgina šunį“ iliustracija. 

Jo gaurus padėjo nupešti Maltos bišonų veislyno savininkė Monika Jankauskienė ir iš po jų išlindo be galo žavus ir gracingas terjero mišrūnas. Taigi, jei norite augintinio, bet bijotės po namus skraidančių jo plaukų – toks augintinis kaip tik Jums! Porą kartų per metus sutvarkę jo kailiuką džiaugsitės švariais namais.

Taigi kas per padaras yra tas Marlis? Tai gyvų, smalsių akių nedidelis gelsvas šunelis, kuris, kaip ir daugelis terjerų, be galo trokšta žmogaus dėmesio ir meilės. Jam apie 1–2 metus, jis visad geros nuotaikos ir pasiryžęs nuotykiams ir linksmybėms.

Šunelio globėjas visą dieną dirba, kartais grįžta tik vėlai vakare, bet nė karto nerado nei balutės, nei jokios kitos netvarkos. Marlis moka keletą komandų, žino, kas yra pavadėlis. Labiausiai apsidžiaugtų patekęs pas gan aktyvius šeimininkus, ypač turinčius vaikų, dėl kurių jis tiesiog tirpsta, tačiau prisitaikytų ir prie ramaus gyvenimo su senyvo amžiaus kompanionu.

Tad jei Jūsų namuose trūksta žiburėlio, ieškote neproblemiško, nedidelio, tvarkingo, gero charakterio ir mielos išvaizdos augintinio, paskambinkite Marlio globėjui tel. 8 622 91 539, 8 685 83931 (Vilnius).

Marlis graužia kiaulės ausį: