Rokiškio miestelis jau antrus metus tęsia savo gražią tradiciją prisijungdamas prie šio renginio. Rokiškio miesto centre, nepaisant apniukusio oro, po vidurdienio jau skambėjo įvairių stilių muzika. Praeiviai galėjo išgirsti gitarų skambesio, smuikų griežimo, triukšmingų saksofonų bei visiems žinomų dainų, kurias atliko tiek maži, tiek dideli. Dalyvavo visi, kas tik mokėjo ir norėjo.

Rokiškio kolegijos grupelė siekė sudominti populiariomis dainomis. Jaunimo centras, kurių grupelę sudarė jaunimas, žavėjo dainų įvairove, kurias puikiai žinojo kiekvienas praeivis, todėl neatsisakydavo sustoti ir padainuoti kartu. Rokiškio muzikos mokykla stengėsi pritraukti savo profesionalumu, muzikalumu, instrumentų įvairove: saksofonais, smuiku, elektroniniu pianinu.

Žiūrovams neteko nuobodžiauti, nes klausytis buvo ko – pradedant žinomomis dainomis ir baigiant šmaikščiomis improvizacijomis. Nepaisant to, kad oras buvo šaltas, susidomėjusių šia švente žmonių buvo tikrai nemažai.

Viliuosi, kad kitais metais Rokiškio miete surengsime dar triukšmingesnę šventę, kurioje sulauksime ne tik daugybės žiūrovų, bet dar daugiau muzikantų.

Šio reportažo autorė yra skelbiama geriausia Gatvės muzikos dienos reportere. DELFI PILIEČIO prizą ji gauna už operatyvumą bei įdomų renginio aprašymą. Sveikiname!