Tiesa, tai ne nevykęs pokštas – panašu, kad numerį patalpino ne norintys pakerštauti ar pajuokauti. Suvedusi su „Omnitel“ SIM kortele gautą telefono numerį į paieškos sistemą „Google“, moteris sužinojo, kad jis dar 2012 m. buvo skelbiamas intymių pažinčių svetainėje. Intriguojančių slapyvardžiu prisistačiusi moteris jame siūlė kartu įgyvendinti erotines fantazijas.

Pati skaitytoja teigia SIM kortelę įsigijusi 2014 m. pradžioje. Ji kreipėsi į DELFI, norėdama išsiaiškinti, kaip galėjo susiklostyti ši situacija. Tiesa, įpykusi skaitytoja nenorėjo savo numerio (dukros numeris, kuriuo skambina vyriškiai, buvo perduotas mobiliojo ryšio operatoriui – DELFI) atskleisti „Omnitel“ mobiliojo ryšio darbuotojai, kad atžalos numeris būtų nemokamai pakeistas. Ji sakė pati galinti tiesiog išmesti kortelę ar pakeisti numerį į kitą.

Situaciją, kodėl nutiko taip, kad anksčiau internete skelbtas numeris atiteko kitam vartotojui paaiškino „Omnitel“ viešųjų ryšių atstovė Daiva Selickaitė. „Klientų patogumui, „Omnitel“ nenaudojamą numerį visada geranoriškai išlaiko pusę metų ir tik tada suteikia kitam klientui, nors laikotarpis, per kurį operatoriai vieno kliento naudoto numerio negalėtų perduoti kitam klientui, Lietuvoje nėra apibrėžtas, tad tai galima daryti kad ir kitą dieną. Šiuo numeriu anksčiau naudojosi kitas asmuo, sutartis su kuriuo yra seniai pasibaigusi. Pasibaigus sutarčiai, numeris grįžta operatoriui ir po kurio laiko yra perduodamas kitam klientui“, - nurodė ji.

D. Selickaitė nurodė, kad mobiliojo ryšio operatorius niekaip negali žinoti, kam buvo naudojamas numeris, tačiau tokioje situacijoje būtinai pagelbės klientei ir numerį pakeis nemokamai. Klientė šio pasiūlymo nepriėmė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)