Taip ir peršasi palikusiųjų mintis – katytės turės pasirinkimą, kaip užbaigti savo gyvenimą: papulti po automobilio ratais, paskęsti tvenkinyje, mirtinai sušalti ar badauti iki dienų galo. Joms nebuvo palikta nei gabalėlio maisto (nors jos dar net lakti nemokėjo), nei priedangos nuo vėjo.

Matosi, jog katytės tikrai buvo naminės ir augusios su žmonėmis, pakviestos iškart priėjo ir šoko į glėbį, ieškodamos šilumos. Teko skubiai pamaitinti ir sušildyti. Per trumpą laiką su tinkama priežiūra atsigavo ir išmoko savarankiškai maitintis.

Sesytės labai mielos, meilios, judrios, smalsios, draugiškos ir gražios. Išaugo drūtos ir sveikos, labai puriu kailiuku. Sesutės viską daro kartu, Košytė ypač seka sesutės pavyzdžiu. Trispalvės visą šį laiką augo su dviem mažamečiais padūkusiais berniukais, todėl tikriausiai jų jau niekas nenustebins.

Katytės skubiai dovanojamos geriems, atsakingiems, sutinkantiems sterilizuoti atėjus tinkamam metui. Sterilizacija bus privaloma, kad jų istorija nebesikartotų. Mažutes galime atgabenti į Klaipėdą, Gargždus, Tauragę, prireikus į Vilnių ir kitus miestus. Kreiptis tel. 8 678 38 037