Audrius pasakojo, kad tokia idėja jam kilo dar prieš pusantrų metų. „Stebėjau Hanzos dienas, ten buvo riterių kovos ir sužinojau, kad keli mano pažįstami yra iš tos organizacijos“, - sakė jis.

Pasak bakalauro diplomą su šarvais atsiėmusio studento, sunkiau buvo suprasti tik dėstytojų reakciją. „Patys pažįstami buvo nustebę, sveikino, buvo laimingi, o dėstytojai...Dekano reakcija iš pradžių buvo tokia, kad net nesupratau, kaip jis tiksliai reaguoja...Per akimirką buvo sunku suprasti“, - pasakojo jis.

Audriui per ceremoniją teko išbūti su šarvais, kurie sveria net 30 kilogramų. Jo naštą palengvino tik medžiaginė liemenė. „Pažįstami norėjo nusifotografuoti, kiti galbūt norėjo prieiti, bet nedrįso“, - prisiminė jis.

A. Žilinskas patikino, kad apsirėdęs riterio šarvais nenorėjo prieš ką nors protestuoti – tai jam tiesiog pasirodė kūrybingas ir įdomus būdas atsiimti diplomą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)