„Birželio 4 d., apie 12.10-12.20 val., A. Mickevičiaus gatvėje, ties 11 namu įvyko avarija. Važiavau pagrindiniu keliu, o iš šalutinio kelio staigiai išsisuko moters vairuojama juodas „Volvo V40“ (karavanas 2013 m.) ir trenkėsi į mano mašina „Seat Ibiza“ (2006 m.). Aš dar bandžiau išvengti smūgio, pasukau nuo kelio link šaligatvio, – apie nemalonų incidentą pasakojo mergina. – Ji net nesustojo ir nuvažiavo. Kiek pastebėjau, vairavo apie 30-40 metų moteris, kaštoniniais plaukais ir akiniais nuo saulės. Mašinos numerių nespėjau įsidėmėti, nes buvo per daug streso“.
Anot apgadinto „Seat Ibiza“ automobilio vairuotojos, vairuotojai kurie matė įvykį, neįsidėmėjo „Volvo“ numerio, tačiau tiksliai nurodė jo marke.

„Gaila, neturėjau vaizdo registratoriaus, tačiau po šio įvykio tikrai pirksiu. Šiandien mano gimtadienis, tai čia tokia dovana“, – pasidalijo mergina.
Ji nurodė, kad apie eismo įvykį ir bėglę pranešė policijos pareigūnams.

„Policija atvyko, viską aprašė, nufotografavo ir važiavome rašyt pareiškimo į Purienų gatvėje esančia nuovadą“, – pasakojo bjaurią dovaną iš nepažįstamos vairuotojos gavusi mergina.

Šalia avarijos vietos yra darželis, ten kameroms pavyko užfiksuoti tik kaip į kiemą įvažiuoja mašina ir išvažiuoja. Filmuota medžiaga perduota policijai. Pareigūnai, anot merginos, dar tikrins Šiauliuose esančias kameras prie „Saulės miesto“, Turgaus (dvaro). Ji nepraranda vilties, kad avarijos kaltininkė bus surasta.

Anot merginos, jei žmonės matė eismo įvykį ir žino, kad ta kaltininkė, padės ją surasti, o gal ir pati avarijos kaltininkė atvyks pas policijos pareigūnus. Ji taip pat pasidalino nuotrauka, kuriuo, pasak jos, įtariama galėjo važiuoti pabėgęs vairuotojas:

Kitu atveju, deja, automobilio remonto išlaidos teks sumokėti „Volvo“ kelyje pasitaikiusiai vairuotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)