Jau trečius metus profesionalų tinklas „Global Lithuanian Leaders“ bei naujienų portalas DELFI skaitytojus kviečia balsuoti ir išrinkti „Pasaulio lietuvį 2014“. Šios nominacijos tikslas – įvertinti lietuvius, savo talentu ir darbais garsinančius Lietuvos vardą pasaulyje.

Kviečiame išrinkti savo talentu ir darbais Lietuvą pasaulyje garsinantį tautietį.

Laimėtojas kartu su kitais „Globalios Lietuvos apdovanojimų 2014“ laureatais bus iškilmingai pagerbtas gruodžio 30 d. LR Prezidentūroje.

Ceremonijos metu taip pat bus paskelbti ir apdovanoti kitų laureatai kitose kategorijose – daug pasiekę tarptautinę patirtį sukaupę lietuviai, savo darbais prisidedantys prie Lietuvos ekonomikos, kultūros, meno, mokslo ir kitų sričių vystymosi, investicijų pritraukimo į Lietuvą. LR Užsienio reikalų ministerija „Už gyvenimo nuopelnus“ apdovanos žinomą tarptautinę Lietuvos asmenybę.

Balsavimas vyksta iki gruodžio 10 d.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)