Iš visų atsiųstų nuotraukų buvo išrinktos „baisiausios“, DELFI redakcijos nuomone, gatvės. Išrinkite pačią „baisiausią“ iš jų! Iš vieno IP galima balsuoti 10 kartų. Balsavimas vyks iki gegužės 18 d.


DELFI skaitytojas iš Klaipėdos atsiuntė kelias šio miesto gatvių nuotraukas. „Kiek Klaipėdos mieste dar yra tokių netvarkomų, neasfaltuotų, neprižiūrimų gatvių, kaip Spindulio, Saulės, Saulėlydžio, Naktigonės? Atokiausių, kaip Tauralaukio, Rimkų, Smiltelės gyvenamųjų rajonų gatvės seniai išasfaltuotos, o aukščiau išvardintos - visų pamirštos (kaip ir Joniškės gatvė). Įdomu, ką atsakytų šio miesto tarybos nariai?“, - rašo jis.

Klaipėdos miesto savivaldybė:

Klaipėdos rajono savivaldybė:

Kuršlaukio gatvė:

Gargždai, Klaipėdos r. savivaldybė, Kuršlaukio g.

Alytaus rajono savivaldybė:

Alytaus kaimas, Domantonių gatvė:

Vilniaus miesto savivaldybė:

Kalvarijų g. prie namo Nr. 184

DELFI skaitytoja rašo: „Siunčiu pakankamai judrios, bet daug metų neprižiūrimos Vilniaus m. Kalvarijų g. prie namo Nr. 184 esančios gatvės, vedančios į vaikų darželį, vaizdus po nedidelio lietaus. Po didesnio lietaus vaizdas būna dar baisesnis - vanduo apsemia net mašinų salonus.“


Smėlynės Sodų g. (buvusi Gelvadiškių 10-oji g.)

Daugėliškio gatvė:

DELFI skaitytojas Justas rašo, kad taip Daugėliškių gatvė atrodo po lietaus. Ji yra miesto centre, vos keli šimtai metrų nuo savivaldybės.

Daugėliškio gatvė po lietaus, Vilniaus centre, keli šimtai metrų nuo savivaldybės.

Tarpkalnio gatvė:

DELFI skaitytojas Stanislovas rašo apie Tarpkalnio g., Vilniaus sav.: „Gatvė ne tik duobėta ir vietomis klampi po lietaus, bet ir užmiršta seniūnijos. Niekas neišvalo šiukšlių kalnų šalia 2 namo. Šiukšlinama, nes dalis privačių valdų savininkų neturi sutarčių su atliekų išvežimo įmonėmis“.

Perkūnkiemis:

Kernavės gatvė:

Kelmijos gatvė:

Kuprijoniškių gatvė:

Žaliakalnio gatvė:

Medininkų gatvė:

Antakalnio seniūnija, Balžio gatvė:

Sodų bendrija „Pramonės darbuotojų“, Eišiškių sodų 1-oji gatvė:

S. Stanevičiaus g., Fabijoniškės:

Siunčiu keletą fotonuotraukų iš Fabijoniškių mikrorajono. Nuotraukose vaizdai iš kiemo tarp S. Stanevičiaus g. 56 ir 64, kur asfaltas virto žvyrkeliu, ir savavališka automobiliu parkavimo aikštelė, kur pieva virto parkingu.

Galbūt Fabijoniškių seniūnas, kuris, beje, bazuojasi visai šalia, arba net pats Vilniaus meras pagaliau atkreips dėmėsį ir imsis priemonių. Problema yra daugiametė ir čia jau nebeužtenka po kreipimosi į savivaldybę atsiunčiamų dviejų kiemsargių, kurie su šluotelėmis paviršiumi pašluoja kiemo asfaltuotą dalį, taip sukeldami dar daugiau dulkių, ir išneša porą kibirų smėlio (beje, ačiū jiems už tai). Paganykit akis ir pasigrožėkit. Ironiška, bet šitoje vietoje kažkada buvo Fabijoniškių kaimas.

Vilniaus r. savivaldybė:

Avižienių kaimas:

DELFI skaitytoja Evelina rašo: „Mūsų baisiausia pagrindinė gatvė. Situacija nesikeičia keleri metai. Vien tik pagrindinis įėjimas į seniūnija ko vertas“.


Galgiai, Tulpių gatvė:

Kairėnai, Mokyklos gatvė:

Dievoniškės, Baniškių gatvė:

Joniškio r. savivaldybė:

Pašvėčio gatvė, Žagarės seniūnija

Šilutės r. savivaldybė:

Minijos krantas, Lankupių kaimas, Šilutės savivaldybė

Šiaulių r. savivaldybė:

Aukštelkės k., Ateities g.:

Širvintų miesto savivaldybė:

Kalnalaukio g.:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)