Klaipėdoje iš ketvirtadienio naktį lijo lietus. Tarp pirmos ir antros valandos nakties buvo stipri kruša, paryčiais gatves nuklojo sniegas, įsidienojus sniegas virto šlapdriba. Pirmieji stipresni vėjo gūsiai pasigirdo apie 20 val. vakare, tačiau balkonų stiklai ne itin garsiai žvangėjo.

Kupina smalsumo pasiėmusi fotoaparatą nuvykau į Melnragės paplūdimį. Artėjant prie jūros buvo kiek nejauku ir net sudėtinga eiti, nes vėjas blaškė į visas puses. Jūros vanduo smarkiai pakilęs, kai kuriose vietose siekia ir netgi užlieja kopas. Tačiau, kad ir kaip bebūtų lauke žvarbu, vis vien atsiranda smalsuolių, kurie nepabūgę žvarbaus vėjo keliauja jūros link, tačiau pabuvę kelias minutes tekini lekia kuo toliau nuo kranto.

Norėdama įamžinti audringą jūrą nuėjau prie molo, ten buvo gana nemažai žmonių. Šalia manes stovėjo du vyrai, kurie taip pat panoro dar iš arčiau įamžinti Ksavero įaudrintą jūrą, tačiau banga trenkėsi į molą, molas bei vyrai buvo visiškai užlieti vandens, tad smalsuoliai traukėsi kuo toliau nuo molo.

Kliuvo gurkšnis vandens ir man, bandžiau filmuoti, tačiau nesėkmingai, ir dėl stipraus vėjo ir dėl prastos įrangos. Per valandą Melnragės paplūdimį aplankė daugiau nei 50 žmonių.