„Vėluoja „Small planet“ skrydis į Italiją (Katanija) beveik 3 valandas. Turėjo išskristi 05:55, perkelta į 06:25, paskui į 08:00, paskui į 09:00, dabar į 09:30“, – DELFI informavo atostogautojas.

DELFI kreipėsi į „Small planet“ atstovus, kad pakomentuotų šią situaciją. Įmonės komunikacijos specialistė Berta Jasiukėnaitė nurodė, kad skrydis į Kataniją iš tiesų vėlavo.

„Jis turėjo pakilti 06:25 Lietuvos laiku (ne 05:55), tačiau buvo nukeltas 3 val. Naujas numatytas kilimo laikas – 9:40. Šiuo metu keleiviai jau yra lėktuve ir orlaivis tuoj kils.

Skrydis atidėtas dėl būtinybės pakeisti smulkią detalę ir ilgo su technine apžiūra susijusių dokumentų tvarkymo. Atsiprašome keleivių dėl nepatogumų ir linkime gražių atostogų“, – palinkėjo ji.

Prašome šio skrydžio keleivius informuoti, jei skrydis taip ir neįvyks ar kils kitų nepatogumų el. paštu pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)