„Trečiajame aukšte valymo paslaugas Vilniuje teikiančios įmonės „Ainavos“ darbuotojai valė langus. Darbuotojas išsiėmė vieną langą ir norėjo jį nuvalyti, tačiau kažkas atsitiko, gal vėjas stipresnis papūtė, tas langas jam išslydo iš rankų ir nukrito tiesiai ant šalia manęs stovėjusios moters galvos. Kadangi langas krito iš aukštai, tai smūgis buvo gana stiprus. Parodos lankytojai iškvietė greitąją pagalbą ir moterį išvežė. Manau, darbuotojai buvo visai neapmokyti darbui aukštyje, juk trečias aukštas jau laikomas darbu aukštyje. Kaip galima taip neatsakingai elgtis, kai apačioje - minios žmonių, tarp jų ir vaikai!“, - sakė Andrius, pats laimingo atsitiktinumo dėka išvengęs smūgio.

Pasak J. Žitkausko, ant parodos lankytojos užkrito valomas Valstybės institucijų kalbų centro patalpoms priklausantis langas. Valstybės institucijų kalbų centras situaciją komentuoti atsisakė.

DELFI susisiekė su „Ainava“, kurios darbuotoja patvirtino šį įvykį, tačiau platesnio komentaro apie incidentą įmonė DELFI kol kas nepateikė.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją