Tačiau nuskenavus parodė, kad kaina visgi 2,75 euro. Kasininkės paklausiau, kodėl taip įvyko, mane nusiuntė į informacijos skyrių. Kiek luktelėjau, kol galiausiai man pasakė, kad niekuo negali padėti ir tegali padaryti grąžinimą. Juk kainas dėlioja ne jie, o vadovai.

Tad paprašiau, kad pakviestų vadovą. Nesėkmingai. Tada – kad vyr. kasininkę. Atsakė, kad dabar ji dirba kasoje ir tikrai negali jos trukdyti. Galiausiai pasakiau, kad reikia kainas
pasikeisti ir problema galbūt bus išspręsta. Išvengsime neteisybės.

Tačiau kai birželio 2 d. užvažiavau ten pat, pamačiau tą pačią kainą. Tai kuri yra tikra?

***

Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė informavo, kad akcija tikrai galioja.

„Atsiprašome savo klientės dėl tokios situacijos ir aptarnavimo. Nuolaida šiai prekei galioja – minimų šokoladinių kiaušinių kaina su akcija yra 1,99 euro, vietoje buvusių 2,75 euro. Dėl to pirkėja parduotuvės lentynoje birželio 2 dieną matė teisingą kainą su akcija, kuri galioja nuo gegužės.

Prekėms taikomos nuolaidos yra suvedamos į sistemą, todėl skenuojant prekę kasoje iš karto turi matytis. Šiandien patikrinome šokoladinių kiaušinių kainą – nuskenavus akcija iš karto buvo pritaikyta, prekė kainavo 1,99 euro.

Gali būti, kad pirkėjai lankantis parduotuvėje gegužės 29 dieną, dėl techninių nesklandumų nuolaida kasoje nebuvo pritaikyta, dėl to kasininkė klientei ir norėjo grąžinti skirtumą, nes akcija šiai prekei tuo metu jau galiojo. Dar kartą atsiprašome klientės dėl nepatogumų“, – sakė E. Dapkienė.