Violeta: „Mama visada buvo šalia. Vaikystėje ji prieš miegą pasekdavo pasaką apie vištytę ir gaidelį, ir aš greitai panirdavau į miego karalystę. Kartu su ja eidavome prie upės Ventos, kur ji padžiaudavo išskalbtus drabužius. Mama mokėjo gražiai nupiešti ir tie piešinukai, jos darbeliai, man labai patikdavo.

Taip bėgo dienos ir mama visad buvo šalia, dalyvavo visose mano šventėse, vakaronėse. Ačiū už jos buvimą šalia.“

Vladas: „Labai dažnai pagalvoju, kuo gi ypatinga yra mano mama? Ogi tuo, kad ji yra mano mama. Aš labai džiaugiuosi turėdamas savo mamą, nors jai ir pakankamai daug metų. Sutinku, kad moters amžiaus nereikėtų atskleisti. Tad taip ir bus.

Ji – ypatinga mama. Ji visada laukia mūsų atvažiuojant su broliu, nes ji – ypatinga, laukianti mama. O mums atvažiavus, ji visada džiaugiasi ir tiki mumis, jos sūnumis. Ji turi nemažai vaikaičių, kuriais labai džiaugiasi ir juos labai myli. Beje, turėčiau pasidžiaugti, kad ji turi ir provaikaičių, kuriais taip pat labai džiaugiasi ir juos myli.

Ji – ypatinga močiutė. Savo vaikaičiams net pasaką yra parašiusi. O ši pasaka ypatinga. Vaikaičiai taip pat ją labai myli, nežiūrint į kai kuriuos nesusipratimus, kas buvo dar labai ankstyvoje vaikystėje, jie ją mini labai geru žodžiu. Tai yra jų močiutė. Tokią mamą aš linkėčiau ir kitiems turėti, beje, ir močiutę.“

Joana: „Mano mama ypatinga tuo, kad visada žavėjo visus kūribiškumu. Kai buvau maža, pasakodavo man istorijas iš savo vaikystės ir kartu piešdavo popierines lėles. Kai dabar turi anūkų, mano vaikų, iš jiems pasakojamų istorijų ir jų pačių vaikystės akimirkų net knygą yra parašiusi. Vaikai visada žinos, kad jie – tikros knygos veikėjai.

Ji daro pačius geriausius masažus ir turi stebuklingas rankas. Kai skauda galvą, pakanka, kad mama pridėtų prie kaktos ranką, ir viskas praeina. Jei maudžia nugarą, po masažo esi kaip naujai gimęs.

Ir ji vienintelis žmogus, kuris sugeba virtą maistą padaryti skaniu. Kukuliukai ar virta vištiena – šiaip galvotum, nieko ypatingo? Tik ne mano mama. Jos virtuvėje skanu viskas. Tokia ypatinga mama nusipelnė paties didžiausio sveikinimo Mamos dienai. Myliu tave, mama.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją