Ji nebijo išsiskirti iš minios. Jos žavesys, spindėjimas energija pakylėja širdis degti tokiu pačiu noru gyventi ir pamatyti pasaulį ryškesniomis spalvomis net ir tada, kai širdyje niūru. Ji nenustygstanti, besišypsanti ir nuolatos spindinti savo gėriu. Ji visada ištiesia pagalbos ranką, paguodžia, kai sunku, pralinksmina, kai liūdna. Ji sugeba mėlyti ir savo meile apkabinti taip, jog gali pajausti, kad mama yra saulė, kurios šiluma tave stiprina, gydo ir ramina.

Ją vertinu už tai, kad ji mane nuo mažų dienų mokė būti savimi, auklėjo taip, kad tapčiau žmogumi, galinčiu pasiekti savo užsibrėžtus tikslus ir įgyvedinti savo svajones. Turime daug gražių ir nepamirštamų akimirkų, tačiau labiausiai įsiminusi akimirka, kai ji tapo mano geriausia drauge.

Džiaugiuosi, kad galime skirti viena kitai laiko, pasikalbėti apie viską, net ir apie pačius banaliausius dalykus, tačiau net ir tokie pokalbiai pripildo širdis šiluma. Myliu savo mamą ir esu labai laiminga, kad ją turiu.

Pasakojimą apie nuotykį, nutikusį su mama, siųskite adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite mamai nuostabių prizų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją