Kelis vienetus jų (atitinkamai plaukų ilgiui, trumpesnių plaukų savininkėms užteks ir vieno) reikia palaikyti kambario temperatūroje, vėliau tiesiog suplakti. Gauta mase ištepkti plaukus nuo šaknų iki galiukų, apvynioti rankšluosčiu ir palaikyti apie 1 val. Ši procedūra labai tinkama šviesaus plauko savininkėms, plaukai tampa žvilgantys, šiltos geltonos spalvos, realiai net atrodo kaip po kokios kolageno įvedimo procedūros.

Tačiau naudinga ir tamsiaplaukėms. Plaukai tampa švelnūs, blizg9s ir atrodo sveikesni. Realiai tai atitinka ir šampūną (po procedūros plaukus galima papildomai išplauti šampūnu, jei matote poreiki, o galite ir neplauti, nes kiaušinis puikiai nuriebalina plauką). Svarbu tik nepamiršti išskalauti vėsesniu vandeniu, nes nuo karšto vandens kiaušinis plaukuose susitrauks ir bus sunku pašalinti.

Procedūrą galima atlikti taip dažnai, kaip jums atrodo naudinga ir tinkama. Plaukai auga sveikesni, gražesni.

Šis laiškas dalyvauja konkurse „Grožio patarimas“. Siųskite savo grožio patarimus – naminius ar pirktinius, procedūras ar liaudiškų priemonių idėjas – adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją