Registruodomasi per klaidą neteisingai nurodžiau savo amžių (nurodžiau 37 metus). Mes apsikeiteme patiktukais ir jis man paraše. Žodis po žodžio iš karto aiškiai pasakiau, kad man iš tikrųjų 29 metai. Bet teisingai buvo nurodytas jo amžius – 56 metai. Nepaisant didelio amžiaus skirtumo, iš karto radome bendrą kalbą.

Jis turėjo daug patirties bendraujant ir tai buvo juntama, be to, jis vis dar išgyveno ankstesnį išsiskyrimą. Susirašinėjimas buvo smagus. Netrukus paskambinome ir susitarėme dėl susitikimo.

Jis iš karto man patiko, nebuvo jokių abejonių dėl susitikimo. Atvažiavau savaitgalį į Lietuvą, daug šnekučiavomės, vaikščiojome ir leidome laiką už miesto ribų. Žinoma, gyvas bendravimas padeda geriau pažinti žmogų. Išvažiavau ir visą kelią namo apie jį galvojau.

Mes susitarėme susitikti dar kartą, po to mūsų susitikimai padažnėjo. Taip praėjo keli susitikimai ir mūsų bendravimas vis stiprėjo. Jis man pasipiršo gruodį. O dabar, vieną iš šių dienų, balandžio mėnesį, susituoksime.

Esame puiki pora, mylime vienas kitą ir mums gera kartu, nepaisant amžiaus skirtumo tarp mūsų. Mums labai pasisekė suradus vienas kitą ir esame labai laimingi, be „Tinder“ mums būtų buvę neįmanoma susipažinti.

Atsiųskite savo pasakojimą apie TINDER PASIMATYMĄ adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 200 eurų „Romantika.lt“ dovanų čekį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją