Viskas įvyko dar prieš karantinus. Atrodo – kitame gyvenime. Mano giminė kartais organizuoja tokius susitikimus: susieina visi, suvažiuoja pas mano močiutę į sodybą, pasėdi, pašneka, išgeria, pašoka... Susiėjimai, kad neprarastume ryšių. Taip buvo ir tą kartą.

Aš buvau neseniai išsiskyrusi ir į tą giminės suėjimą atvažiavau viena. O mano sesuo atvažiavo su pora. Jie nebuvo susituokę, net negyveno kartu – jis buvo tiesiog naujas jos draugas. Bet tokia jau yra mano sesuo, kiekviename naujame kadre įžiūri pasakų princą ir bando jį supažindinti su tėvais.

Čia truputį sustosiu ties savo ir sesers santykiais. Ji visada bandė pasirodyti, kiek yra už mane geresnė. Kaip geriau mokosi, kur geriau įstojo studijuoti, kokia yra gera, tvarkinga ir teisinga, ir kokie jos vaikinai dori. O aš buvau ta balta varna, kuri „truputį per aktyvi“ mokykloje, „truputį nesėkminga“ aukštojoje ir kurios vaikinai „truputį keisti“. Dėl to su sese niekada neturėjome didelio ryšio – mane tas jos doros mergaitės spektaklis erzina.

Vaikinas, kurį ji tąkart atsivežė, buvo priešingybė. Linksmas, suprato juokus, nelaikė savęs aukščiau kitų. Klausiausi, kaip jis kalba su kitais prie stalo, ir stebėjausi, ką jis veikia su mano sese?

Vakarui įsibėgėjus visi nemažai išgėrė. Pas mus taip jau būna, nevengia nei tetos, nei dėdės stikliuko. Aišku, sesuo liko pavyzdingai blaivi ir smerkiančiu žvilgsniu visus vertino. Bet jos naujasis draugas nesidrovėjo išlenkti kelių stikliukų, pralinksmėjo, pašokdino pirma sesę, paskui mamą, o tada ir mane...

Mums bešokant mintys, ką jis veikia su seseria, tik stiprėjo. Jaučiau jo kvėpavimą prie savo ausies, jaučiau stiprias rankas ir tiesiog visu kūnu žinojau, kad jis labiau tiktų man, o ne tai geruolei. Kol sesuo prie stalo šnekėjosi su dėde, pasiūliau jos draugui atsigaivinti nuo šokio vėsesniame kambaryje.

Kai tik atsidūrėme kambaryje tolesnėj namo daly, prisispaudžiau prie jo ir pabučiavau. Nedaviau jam laiko suabejoti, ar elgiasi teisingai, nė akimirkos nesilioviau. Norėjau parodyti, ką praranda, susitikinėdamas su tokiomis kritiškomis, piktybinėmis moterimis kaip mano sesuo.

Iš pradžių sutrikęs galiausiai jis ėmė atsakyti į mano bučinius. Jaučiau, kaip jis kone prieš savo valią susijaudina. Pradėjo liesti mano krūtis, sėdmenis, aš nustūmiau jį prie lovos. Nereikėjo net pilnai nusirengti – pakako pasikelti suknelę.

Jaučiausi pergalingai, kol viduryje viso veiksmo neišgirdau žingsnių. Buvau užsimiršusi akimirkoje, tad kai išgirdau žingsnius buvo per vėlu ką nors daryti – spėjau tik atsigręžti į duris ir šios atsidarė.

Už durų stovėjo ne vienas, ne du, o gal dešimt žmonių. Pasirodo, mano sesuo, ta iniciatyvi šaunuolė, pasiūlė dėdei ir keliems kitiems iš toliau pirmąkart į giminės balių atvažiavusiems svečiams, aprodyti sodybą. Iš kur ji galėjo žinoti, kad reiktų pasibelsti, nes viename iš kambarių jos draugas tvarko jos seserį?

Likusį vakarą prisiminti sunku. Ne dėl sesers, nes kalta aš nesijaučiau. Bet dėl to, koks viešas tapo šis incidentas. Visa giminė manęs nekentė. Net mama žiūrėjo pasibaisėjusi, kai sužinojo. Nelaukiau, kol pradės vaikytis su deglais, tad kai tik išsiblaiviau, išvažiavau.

Su šeima viskas netrukus susitvarkė, kiek laiko mama gali pykti, juk nedaug. Tik su seseria nuo tada nebendrauju. Bet ir nesigailiu. Mus, drąsias moteris, laiko gyvatėmis. Bet jeigu ne aš, du žmonės toliau gyventų nelaimingai. Ji, manydama, kad jos draugas – ištikimas žmogus. Ir jis – manydamas, kad jam patina tylios pelytės.

Atsiųskite savo uždraustos meilės istoriją adresu konkursai@delfi.lt ir laimėkite 100, 200 ir 300 eurų romantika.lt dovanų čekius.

Romantika.lt – prekės Jūsų intymiam gyvenimui ir seksualus apatinis trikotažas. Orgazmo investicijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)