Intymus santykiai nutrūko arba tapo per silpni... Nutariau pabandyt laimę ir per radijo stotį pateikiau skelbimą. Pasiūliau šampano ir taip toliau... Ieškotis pradėjau draugei nematant.
Buvome viešbutyje, ji buvo pavargusi ir net nenutuokė, ką aš telefone veikiu... Ir kaip mat atsirado dvi merginos.

Dvi merginos, kurios mane tikrai sudomino savo aistringomis SMS... Na, galvoju, bala nematė, esu alkanas, pabandom bendrauti. Paprašiau atsiųsti nuotraukas. Man patiko jų išvaizda – abiejų. Na, ir prasidėjo intriga. Tiesa, aš nelabai pasitikėjau tuo, kas bus, maniau labiau kaip bajeris ir nieko daugiau... Bet SMS pokalbis vis rimtėjo ir priėjo iki susitikimo.

Buvo vakaras, 22h val, jos pasisiūlė ypatingai praleist naktį. Aš susijaudinau ir pradėjau galvoti apie variantus, o kaipgi susitikti... Na, ir neišlaikiau, pasiūliau susitikti viešbutyje. Ir praleisti naktį intymiai – to net neslėpiau... Draugei pasakiau, kad turiu reikalų. Sakau: „Tu išsimiegok, aš važiuoju.“

Nuvažiavau su ratukais iki registratūros, sakau: „Norėčiau dar vieno kambario trims žmonėms.“
Registratorė taip kreivai pažiūrėjo, sumokėjau, viskas liuks, žinoma, rizika... Na, ir tas „wau“ momentas registratūroje. Laukiu, atvažiuoja taksi, na, įdomu, galvoju... Viena buvo stambesne, o kita išvis oho. Net seilė išbėgo... Naktis buvo audringa ir nuostabi. Ryte grįžau pas draugę nemiegojęs, bet nieko nesigailiu, viskas buvo nuostabiai fantastiška.

Atsiųskite savo uždraustos meilės istoriją adresu konkursai@delfi.lt ir laimėkite 100, 200 ir 300 eurų romantika.lt dovanų čekius.
Romantika.lt – prekės Jūsų intymiam gyvenimui ir seksualus apatinis trikotažas. Orgazmo investicijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją