Dvi panelytės, du vaikinukai ir šaunioji rainoji įseserė. Tai – šaunūs pašnekovai, smagūs kompanionai, draugiški ir linksmi mažyliai. Taigi, dėmesio, kviečiame nesnausti ir, jeigu tik ieškote draugo ilgiems gyvenimo metams kartu, atkreipti dėmesį į šią žavią penkiukę.

Mažieji šaunuoliai Jums padės nudirbti ne tik namų ruošos, bet ir visus kitus smulkius darbelius.

Na, gali būti, kad kartais nukniauks kąsnelį kitą nuo stalo Jums nematant. Bet tai juk niekis. Atvirkščiai, tai išmokys Jus tvarkos. Suprasite, kad ant stalo nereikia palikti ne tik valgomų, bet ir kitokių dalykų.

Taigi – penki dideli pozityvumo, energijos ir murkimo užtaisai laukia tų, su kuriais šaltais žiemos vakarais galės rymoti prie lango, skaičiuoti krintančias žemėn snaiges, šildyti kelius Jums geriant karštą arbatą ir... tiesiog mylėti. Mylėti karštai ir besąlygiškai.

Esate pasiruošę naujam šeimos nariui?! Būtent tarp šių mažylių matote savo svajonių augintinį? Skambinkite Anželikai ir ištarkite stebuklingą raktinį žodį „Juosviukai“! Kontaktai: mob. 8 602 63 641, anzelika.lggd@gmail.com (Vilnius, VŠĮ „Kaimo grandinė“).