Bet yra didžiulė blogybė, kuri trukdo vargšams gyvūnams ramiai ir sveikai gyventi - tai vidaus ir išorės parazitai. Šiuo metu visi tragiškai aplipę erkėmis, pas kai kuriuos ausyse jų net knibždėte knibžda! Taip taip, kalbame apie tas gyvūlines kraujasiurbes. Daugeliui prasidėjęs blusinis dermatitas, jau nekalbant apie tai, kad niekad nebuvo naikinami vidaus parazitai, kas tragiškai silpnina imunitetą, „lipina“ virusus. Labai norime, kad jie gyventų ilgiau, nesirgtų, būtų švarūs ir prižiūrėti.

Visų pirma imsimės blusų ir erkių. Reikalingi lašai, kiekis - 16 dozių, reikalinga parama - 50 Lt. Pusei jų labai tikimės sukišti tabletes nuo kirminų. Visi sveria daugiau nei 5 kg, todėl jų reikės po dvi. Reikalingas kiekis - 20 tablečių, reikalinga parama - 80 Lt.

Kitai pusei bus reikalingi lašai nuo kirminų, nes niekaip nesušersime tablečių. Reikalingas kiekis - 8 vnt., reikalinga parama - 280 Lt.

Būsime labai dėkingi, jei padėsite mums pasirūpinti Vingio parko kačių gerove. Tegul neniežti, tegul kailiai žvilga, o bjaurybės erkės ir vidaus parazitai neplatina ligų. Dėkojame už Jūsų gerumą ir pagalbą.

Kontaktai: info@rainiukas.lt, 861558898, 868973782 (VšĮ „Rainiukas“)