Ar galime, nurėžę Juodajam Perlui ausį (sterilizuotos laukinės katės žymuo), paleisti, t.y. išmesti ją į gatvę, kur ji, nors ir bus maitinama, bet tik papildys kenčiančių, šalančių, diena po dienos kovojančių už išlikimą, kačių būrį? Ar netapsime tokie patys, kaip tie, kurie ją išmetė, apsivaikavusią paaugliukę, iš namų?

Juoda, archajiškojo Egipto šventosios katės reinkarnacija, deivės Izidės reinkarnacija murkena į Jūsų širdį. Atverkite ją, savo širdį, tam, kurį išdavė žmogiškoji padermė.

Amžius – 8/10 mėnesiai, svoris – apie 3kg, dantys – ką tik kauliniai pakeitė pieninius, spalva – juoda kaip anglis;

Privalumai – sterilizuota, sulašinti vaistai nuo parazitų, paskiepyta keturvalente vakcina, tvarkinga, moka naudotis kačių WC dėžute;

Trūkumai – užmurks Jus „negyvai“;

Ankstesnio įvardinimo nepamena, šiuo metu ji – Varvara Juodasis Perlas;

Ar trūkumas katės raišumas, mes negalime teigti. Juodasis Perlas buvo sužalota, jai buvo išsukta ar lūžusi ir savaime suaugo užpakalinė kojelė. Katytė šiek tiek raiša, bet tai netrukdo jai mikliai bėgioti ir net netrukdė apsikačiuoti.

Varvara Juodasis Perlas laukia Jūsų ir bus labai dėkinga, jei padėsite atsiskaityti už veterinarines paslaugas, nurodę paskirtyje „Varvarai Juodajam Perlui“. Ačiū. Susisiekti: tel. 8 689 73 782, 8 615 58 898, el.paštas: info@rainiukas.lt , VšĮ „Rainiukas“ (Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.