Ir kasmet pasididžiavimas, vos parodytas, dingdavo. Kalbama, kad viena vada prieš šią buvo užkasta „jau atsimerkusi“, dar ankstesnioji žuvo po sunkvežimių ir kitų agregatų ratais. Sterilizuoti katytės niekam nebuvo net minties – „juk lauke gyvena, niekam nepriklauso, kodėl tai kažkam turėtų rūpėti!“

Šeimynėlė atkeliavo į saugią „Naminukų“ globą, didžiausias ačiū Aistei, kuri visus juos globojo tobulomis sąlygomis savo namuose. Šiuo metu mūsų pramintiems „mėtučiams“ yra 1,5-2 mėn., visi savarankiškai valgo, naudojasi kraiko dėžute ir yra be galo žavūs! Du šeimynėlės nariai jau rezervuoti, na, o dar trys išsitraukia žiūroniukus ir ieško Tavęs, mielas šeimininke!

Gražuolis Bazas (juodas su baltu lopinėliu ant kaklo) – pats drūčiausias ir didžiausias visų brolis. Ramus, stiprus, prie maisto nesistumdantis (nes jis tam per „kietas“), žaislų iš jo irgi niekas neatiminėja (savaime aišku dėl ko).

Gražuolė „marmuru“ primarginta Karamelė – smalsumo įsikūnijimas, na, kaip ir priklauso mergaitėms: greita, šauni ir sumani. Pipiras (juodas) – nors ir mažiausias, bet ne iš kelmo spirtas, „aštrus“ kaip tikras pipiriukas, gauna viską, ko nori, net nesigrumdamas, nes pavyksta visus perspjauti savo gudrumu. Visi trys mažyliai nuo savaitės amžiaus užauginti namų sąlygomis, sveiki, socialūs, tvarkingi ir tikri murkaliai.

Mažyliams ieškome gerų šeimininkų! Jei galite vienam iš jų padovanoti savo namų ir širdies kertelę, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, skambinkite vėliau, arba parašykite žinutę, kad perskambintume).