Katytė ne tik apvalių formų, bet ir minkšto, švelnaus, šilkinio kailiuko. Minkštutė kaip bandelė. Pasak globėjos, net žandukai kaip pas žiurkėną nukarę. Murkutė pasipuošusi akinančiai balta, puošnia apykakle. Taip ir tiesiasi rankos, taip ir norisi paglostyti, paniurkyti šią fantastišką katytę.

Murkutė nuo pat pirmos akimirkos visus pavergia savo gerumu ir švelnumu. O ir šiaip Pimpačkutė mergina gan ūkiška: skalbyklė ją domina, vonioje labai įdomu, virtuvėje darbo irgi pakanka, o kriauklėje miegoti labai linksma.

Murkutė Pimpačkutė – ypatinga katė. Kas ją priims į savo namus, bus apdovanotas tokia didžiule meile, kad net apsakyti sunku.

Jeigu jos neglostai, tai ji pati trina savo galvytę tai į ranką, tai dar kur nors. Tikra bučiuoklė, nes būtinai turi ir skruostą žmogui palaižyti. Kartais, kai globėja būna užsivertusi darbais, net bijo ją užkalbinti, nes tada tenka mesti visus darbus ir laikyti ją ant rankų. O Murkutė tuo metu tiesiog alpėja ir trina savo galvytę į kaklą. Murkutė Pimpačkutė yra sterilizuota.

Jeigu esate pilnametis ir rimtai gyvūno atžvilgiu namuose nusiteikęs žmogus, jeigu neturite alergijos gyvūnams ar nesiruošiate emigruoti į užsienį, jeigu tikrai tvirtai apsisprendėte, kad Jums reikia būtent Murkutės Pimpačkutės, skambinkite globėjai Violetai tel. 8 695 07 006 (Kėdainiai).