Laimei, spėjome pačiu laiku. Irisas keliavo į stacionarą, nes daugiau nebuvo kur jį priglausti. Išgydėme, sugijo perkąsta, traumuota nugara. Tik, deja, stacionare Irisas sėdi jau beveik tris mėnesius...

Jis nuostabus, draugiškas, murkiantis ir kerintis katinas. Tik niekad neturėjo saugių namų. Irisas - tikra laimė, kaitrios, vasariškos saulės spindulys. Akys tviska besąlygiškais prieraišumo žiburėliais. Nesinori jo paleisti iš rankų. Gražus, labai geras, nepaprastai draugiškas, mielas, švelnus, pats geriausias pasaulyje!

Deja, šiuo metu gyvena stacionare ir labai nori į naujus namus. Nepaisant to, kad serga leukemija, Irisas atrodo sveikas ir stiprus, o gydyklose laukiami sunkūs ligoniukai. Gydyklos stacionarai kainuoja, todėl būsime dėkingi, jei suteiksite laikiną prieglobstį šiam ugniniam gražuoliui iki pavyks jį padovanoti. O gal norite jam padovanoti namus?

Leukemija – nebūtinai mirties pranašas. Jei katinėliu gerai rūpinamasi, jis gali nugyventi tiek, kiek ir sveikas katinas.

Negalime jo paleisti į gatvę, nes dėl leukemijos jo imunitetas silpnesnis, vos šaltukas, tuoj suserga. O ir charakteris kaip šuns – lipa visiems ant rankų, lenda draugauti, trokšta būti su žmogumi. Baisu, kad tokį bet kuris piktas žmogus gali nuskriausti (liūdna, bet ten, kur Irisas „gyveno“, tokių tikrai netrūksta).

Jei tik galite padėti, prašome skambinti, rašyti SMS, jei savanoris neatsilieptų. Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73 782, 8 615 58 898, el.p. info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.