Nepaisant labai sudėtingos situacijos dėl daugybės gyvūnų organizacijoje, finansų trūkumo ir skolų, negalėjome likti abejingi. Tikime, kad atsiras tarp skaitytojų galinčių paremti Bardą ir padėti išgyventi. Planas yra amputuoti uodegą, kastruoti, duoti vaistų nuo parazitų ir paleisti atgal, nebent įvyktų stebuklas – atsirastų žmonės, norėsiantys beuodegį Bardą priglausti visam laikui.

Negalime ieškoti laikinos globos (nes visa, kas laikina, visuomet baigiasi, o gyvūnas ne daiktas, nepadėsi kažkur dulkėti, kol atsiras kitas globėjas – problemos tęsiasi... Neatsiras!), o ir fiziškai nebepajėgiame suvaldyti visų globėjų, globotinių, amžinų nesibaigiančių ligų, rūpesčių dėl reklamos, išlaikymo ir t.t. Amžina įtampa, turime stabdyti ir globėjų priėmimą. Tad Bardas nebent gautų „tiesioginį reisą“ į naujus namus arba neribotą globą, iki tol, kol ras namus. Todėl labai prašome, dalinkitės šiuo skelbimu.

Juk katinas nuostabus, beprotiškai draugiškas, tikras džiaugsmas būtų šeimai ir vaikams. O dar ir originalus, išskirtinis! Bus kastruotas. Jam – dveji.

Būsime be galo dėkingi už paramą Bardui. Reikės ir vaistų kurso stacionare, tad savaitėlę pasėdės „už grotų“.

Bet kas jo laukia toliau? Gatvė? Ar būtų norinčių ir galinčių jį priglausti, jei jis būtų paskiepytas, ištestuotas? Labai liūdna, jis jau sėdi daugiau nei savaitę, kol kas jo piniginėje nėra nė vieno cento. Mums labai nelengva padėti, o negi palikti? Padėkite atsiskaityti su gydykla. Va eilėj laukia dar viena katytė, kuriai nuo niežulio jau nerviniai traukuliai prasidėję, oda kaip kiautas.

Kažkokio mirusio žmogaus katytė liko našlaite, vėl reikia padėti senai kaimynei, kuri ją priglaudė pagailėjusi, nes neturi už ką net nupigintos varškės nusipirkti. Norime mes padėti, bet finansiškai net elementarių apžiūrų negalime apsimokėti, o ką jau kalbėti apie uodegų amputacijas, tyrimus į laboratorijas ir t.t.

Šiuo metu Bardas Vilniuje, bet jei reikės, ieškosime transporto ir į kitus miestus. Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73 782, 8 615 58 898, el.p. info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.