Žinote, pelenių istorijos būdingos ir gyvūnams. Pilkoji senjora Pudra kardinaliai pasikeitė, pažinusi namų šilumą ir žmogaus gerumą. Atsargi, santūri katė, kuri daug savo gyvenime matė ir dėl to neskuba pasitikėti, patekusi į laikiną globą, tiesiog pražydo. Jos ausytės, kadaise nušalusios slapstantis pavojingame kieme, dabar ne graudulį kelia, o šypseną: Pudra atrodo kaip su skrybėlaite. Tokia tikra madam išmintingu ir truputį koketišku žvilgsniu...

Nebesiūlome varganos kieminukės, kuri gal išdrąsės, o gal ne. Suprantame, kad ne kiekvienas ryžtųsi tokį gyvūną priglausti. Reklamuojame dabar jau drąsią, savimi pasitikinčią ponią, kuri gerai sutaria ne vien su žmonėmis, bet ir su kitomis namų katėmis. Ji, galima sakyti, tapo drovaus egzotų veislės katino širdies dama - jis tiesiog susileido, kai Pudra šio vietinio gyventojo neapšnypštė, o visai buvo patenkinta jo platonišku asistavimu.

Priminsiu – trys katės buvo išgelbėtos iš vieno Vilniaus kiemų, kur jas buvo apnuodijęs vienas nepakantus gyventojas. Buvo ir neišgyvenusių... Viena katė jau rado namus ir dvi – laikinoje globoje. Trūksta tik naujų namų, kad ši gelbėjimo operacija būtų laikoma pavykusia.

Pudra paskiepyta, sterilizuota, švari katė, gerai ėda ir jau atgavo tinkančias poniutei formas. Globojama Vilniuje.

Jei norite pasiūlyti Pudrai ilgalaikę namų globą arba tapti jos šeimininku, paskambinkite tel. 8 600 14377 arba parašykite info@mazojiliza.lt. Galėsite su ja pasimatyti, susipažinti ir ramiai apsispręsti.

Pudra – VšĮ „Mažoji Liza“ globotinė.