Katinėlis grįžo su didžiule žaizda ant galvos, labai sulysęs, suvargęs. Moterytės pačios gydė žaizdą antibiotiko milteliais, ši užsitraukė, bet gyvūnui negerėjo, priešingai, jis nustojo valgyti, pradėjo slėptis, vos paeiti. Pasirodo, žaizda „užsitraukė“ tik paviršiuje, o viduje kaupėsi pūliai, nuodijo visą organizmą, kėlė kūno temperatūrą, uždegimas keliavo į gilesnius audinius.

Jis tuoj buvo „supakuotas“ ir pristatytas į gydyklos stacionarą. Ten padaryta tikra operacija – prapjauta galva, ištraukti pūliai, palikta skylė jiems išbėgti. Kadangi katinas labai išseko, dehidratavo, pastatyta ir lašelinė. Šiagis gauna vaistų, pagaliau pradėjo valgyti. Pusantros savaitėlės stacionare, tada reabilituotas į laikiną globą.

Savaitėlei stacionare ir gydymui labai reikalinga visų Jūsų parama. Nebeišsimokame gydykloms. Šiagis laukti negalėjo, kol mes surasime lėšų jo gydymui. Vėl į skolą.

Tikimės „tilpti“ į 300 lt.

Šiagis – nuostabus katinas, mielas, gražus juodis, kuriam labai reikia dėmesio. Žinoma, jam geriau būtų gyventi namuose, o ne gatvėje, bet kol nėra ilgalaikės globos iki padovanojimo, katinėlis gyvena lauke, kur kasdien gauna pavalgyti, turi guoliuką. Šiagis kastruotas. Panašu, kad gauna į kailį nuo kitų katinų, dėl ko periodiškai formuojasi abscesai. Vargšiukas Šiagis. Padėkime jam pasveikti. Labai ačiū už pagalbą.

Susisiekti: info@rainiukas.lt, 868973782, 861558898 (VšĮ „Rainiukas“)